Haberler

Dövülerek Öldürülen Öğretmenin Öğrencilerine Psikolojik Destek (2)

Meslektaşları EYLEM YAPTI Bartın'da yol verme kavgasında çıkan kavgada dövülerek öldürülen öğretmen Tayfun Erol için toplanan eğitimciler, öğrenciler ve veliler, 'Şiddete hayır' yürüyüşü düzenledi.

Meslektaşları EYLEM YAPTI

Bartın'da yol verme kavgasında çıkan kavgada dövülerek öldürülen öğretmen Tayfun Erol için toplanan eğitimciler, öğrenciler ve veliler, 'Şiddete hayır'  yürüyüşü düzenledi.

Yürüyüşe, ölen Tayfun Erol'un oğlu Deniz Erol, Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, Eğitim-iş Genel Sekreteri Mehmet Altıntop, çeşitli eğitim sendikaları üyelesi öğretmenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler, veliler ve vatandaşlardan oluşan 500 kişi katıldı.  Yukarı çarşı havuz başında toplanan grupta Tayfun Erol'un öğrencileri, öğretmenlerinin fotoğrafını taşıdı. Grup, alkışlarla Tayfun öğretmene yapılan saldırıyı kınadı.

Hükümet Caddesi önünde açıklama yapan Birleşik Kamu-iş Konfederasyonu Genel Başkanı Hasan Kütük, Bartın'ın büyük bir kesim tarafından sevilen bir kişiyi kaybetmesinin üzüntüsünü yaşadığını söyledi. Önemli bir eğitimciyi kaybettiklerini ifade eden Kütük, "Bu ülke cinayetlerin en üst düzeye çıktığı bir ülke haline geldi. Bütün bunların içinde biz sizden insanlarımızın ölmediği cinayetlerin işlenmediği korkuların ve kaygıların yaşanmadığı demokratik özgür mutlu aydın insanlarımızın kardeşçe bir arada yaşadığı bir Türkiye yaratmanızı bir Türkiye yapma görev yapmanızı istiyoruz." diye konuştu. Diğer sendika temsilcilerinin konuşmalarının ardından eylem sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hasan Kütük Türkiye Bartın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title