Haberler

Dövme Yaptırdı Diye Kızını Evlatlıktan Reddetti

Güncelleme:

Dövme yaptırdığı için babası tarafından evlatlıktan reddedilen Meryem Hanım, özür dilemek için babasını evine gitti ancak umduğunu bulamadı.

Fox Tv'de yayınlanan Zuhal Topal'la programında Meryem Hanım'ın babası Ahmet Bey dövme yaptırdığı için kızını evlatlıktan reddettiğini açıklamıştı.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

Yaptığı hatalardan dolayı özür dilemek için babasının evine giden Meryem Hanım, babasını evde bulamayınca gözyaşlarına boğuldu.

Kaynak: Haberler.com / Medya

Zuhal Topal Fox Tv Medya Komik - İlginç Haberler

Bakmadan Geçme

SON DAKİKA TOKAT ARTOVA'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Artova'da okullar tatil edildi mi? Yeşilyurt'ta okullar tatil edildi mi? Tokat Yeşilyurt'ta okullar tatil mi edildi, neden? SON DAKİKA TOKAT SULUSARAY'DA OKULLAR TATİL Mİ? 18 Nisan Sulusaray'da okullar tatil edildi mi? SON DAKİKA 18 NİSAN AZ ÖNCE DEPREM Mİ OLDU? Tokat'ta en son depremler kaç şiddetinde oldu? Kandilli Rasathanesi ve AFAD deprem listesi! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (22)

CHP'li modern seçmenMobil-IOS:

Nasıl reddedersiniz bayan çağımızın getirdiği gereksinimler bunlar.rahat bırakın gençlerimizi bırakın alkol içsinler ,bırakın dövme yapsınlar bırakın Amerika'daki gibi kolej partileri yapsınlar eğlensinler deli gibi sarhoş olsunlar bizim görmek istediğimiz Türkiye bu bizim istediğimiz gençlik bu.lütfen modern çağımıza uyun

6
32
yanıtYanıtla
Hendrix:

Bunlar akepe zihniyeti

0
37
yanıtYanıtla
Osmanlı torunu Mobil-ANDROID:

Adam diyorki, arkadaş çevresini değiştirip evine gelsin diyor, taliplerini arayan zavallı larda sen nasil babasın diyorlar, adam birşeyler biliyor demekki.

35
0
yanıtYanıtla
Fırtına:

Dövmeyle alakasi yok bnce derin hikayeler bu kiz cok cektirdi belli her halinden.

31
0
yanıtYanıtla
Ahmet:

Baba haklı bence.kıza dövmelerini sildirsin kapım açık diyor.Adam daha ne desin.Eğer bir babanın sözü dinlenmiyorsa zaten o aile çoktan dağılmıştır.

28
2
yanıtYanıtla
mustafaMobil-ANDROID:

fox tv kapatin örf ve adetlerime uymuyor

21
1
yanıtYanıtla
sirMobil-ANDROID:

o babanın bir bildiği var demek ki

21
0
yanıtYanıtla
adamı yormuşMobil-ANDROID:

Kim bilir ne yapmış o kız anne babaya. kim bilir ne hatalar etmiş de , adam utanip diyemiyor da dövmeden dolayi olduğunu söylüyor

15
0
yanıtYanıtla
Gs:

Bir kızın en büyük sermeyasi aklıdır.kız evladı daha akıllı olmalı ailesine tutkun olmalı..

11
1
yanıtYanıtla
Fethiyeli:

Babanın kızacağını bile bile haltı ye. Şimdi ağla. Dövme islamda yasaktır.

11
1
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title