Haberler

Dövizini Bozduran Vali Ücretsiz Çay İkramı Kazandı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan'ın yastık altındaki dolarların bozdurulmasına yönelik çağrısına Antalya Valisi Münir Karaloğlu da uydu. Dolarını bozduran Vali Karaloğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına destek amacıyla dolar bozduran vatandaşlara ücretsiz tıraş ve ücretsiz çay kampanyası başlatan esnafı ziyaret etti.

Dolarını Türk Lirası'na çeviren Vali Münir Karaloğlu, beraberinde Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Adlıhan Dere ile birlikte, Valilik binası yanındaki Rönenans Kuaför'ü ziyaret etti. Dolar bozduran kişilerin makbuzlarıyla gelmesi halinde ücretsiz tıraş ettiklerini belirten berber ile bir süre sohbet eden Vali Karaloğlu ve AESOB Başkanı Dere, ardından aynı bölgede, dolar bozduran vatandaşlara ücretsiz çay ikramında bulunan çay ocağını ziyaret etti.

Çay ocağı işletmecisi, Vali Karaloğlu ile AESOB Başkanına çay ikramında bulundu. Gazetecilerin "Siz de dolar bozdurdunuz mu" sorusunu yanıtlayan Vali Karaloğlu, dolar bozdurduğunu ve ücretsiz çay ikramından yararlanmaya geldiğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk Lirası ile ilgili sözlerini hatırlatan Vali Karaloğlu, "Biz de aynı çağrıyı tekrarlıyoruz. Herkes cebindeki, cüzdanındaki, yastık altındaki dövizini Türk Lirası'na çevirsin. Milli paralar ülkelerin gücüdür. Milli paramız ne kadar güçlü olursa, ülkemiz de o kadar güçlü olur" dedi.

Milli paramız TL'ye karşı döviz bozdurma kampanyasına destek verdiklerini belirten AESOB Başkanı Adlıhan Dere ise, "Esnafımıza da çağrıda bulunuyoruz. TL bazında alışverişlerini yapsınlar, dövizle borçlanmasınlar. Kiralarını da 2017'de TL bazında yapmaları için temennimiz var" dedi. Dere, dövizini bozdurana yönelik ücretsiz tıraş, ücretsiz çay gibi esnaf kampanyalarının da giderek yaygınlaştığını söyledi.

- Antalya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Münir Karaloğlu Vali Karaloğlu Antalya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title