Haberler

Döviz Bozdurma Kampanyası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "dövizlerinizi bozdurun" çağrısı üzerine harekete geçen Kütahyalı esnaf, çeşitli kampanyaları uygulama başladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "dövizlerinizi bozdurun" çağrısı üzerine harekete geçen Kütahyalı esnaf, çeşitli kampanyaları uygulama başladı.

Kentte faaliyette bulunan düğün salonu işletmecisinden otogaz dönüşümcüsüne, mobilyacısından taksicisine kadar birçok esnaf vatandaşın dolarını bozdurması için özendirici kampanyalar düzenliyor.

"Dolar bozdurana ücretsiz ulaşım"

Börekçiler Mahallesindeki taksi durağında yaklaşık 8 yıldır taksicilik yapan Gökhan Nalbantoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısına destek sağlamak, döviz bozdurmayı teşvik amacıyla kampanya düzenlediklerini belirterek, "Dolarını bozdurup makbuzunu bize getirenlere şehir içi ücretsiz ulaşım sağlayacağımızı belirten bir kampanya başlattık." dedi.

Kampanyayı samimiyetle başlattıklarını dile getiren Nalbantoğlu, şöyle konuştu:

"Vatanımızın ve milletimizin her zaman yanında olduk bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. Herkesi bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyorum. Kampanyamızı öyle sözde falan değil, ciddi anlamda yapıyoruz. Ülkemiz için fedakarlık yapanlara biz de fedakarlık yapmaya hazırız. Onları taksilerimizle ücretsiz bir şekilde gidecekleri yere seve seve ulaştırma sözü verdik. Sözümüzün de arkasındayız."

"Mobilya mağazasından sürpriz hediyeler"

Kampanyaya destek veren mobilya mağazası yetkilisi Hatice Aksu da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çağrısı üzerine harekete geçerek kampanya başlattıklarını dile getirdi.

Aksu, "Bu kampanyayı laf olsun diye başlatmadık. Ciddi anlamda kampanyaya destek vermek amacıyla bu işe giriştik. Ülkemizin geleceği açısından, bir kriz olmasın, ekonomik krizler yaşanmasın diye biz de katkı sunalım istedik. Alt limitlerde bir dolar bozdurma rakamı belirledik. 500 dolar ve üzeri dolar bozduran vatandaşlarımız makbuzları ile mağazamıza geldiklerinde biz de onlara bozdurulan limite göre hediyeler vereceğimizi taahhüt ediyoruz." diye konuştu.

Düğün salonu işletmecisinden kampanyaya destek

Düğün salonu işletmecisi Muharrem Türkmen ise Türkiye'nin geleceği açısından başlatılan kampanyayı oldukça önemsediğini aktardı.

2017 için düğün rezervasyonu yapacak müşterilerine yönelik bir kampanya düzenlediklerini aktaran Türkmen, şöyle konuştu:

"Salonlarımızda düğün yapacak müşterilerimizin, 10 bin dolar bozdurup makbuzlarını bize ulaştırmaları halinde biz de onlara yüzde 25 gibi bir indirim yapacağız. Bu da 10 veya 20 bin lira tutacak düğün salonu masrafında yaklaşık 5 bin lira gibi bir indirime tekabül etmekte. Bunun yanı sıra salonumuzda yapılan düğünlerde gelin ve damadın üzerine döviz atılmamasını, onun yerine Türk lirası atılmasını tavsiye edeceğiz. Bu kampanyayı da bize düşen bir görev olarak sayıyoruz ve bu görevi yerine getirmek için düzenledik."

Kampanyayı destekleyen otogaz dönüşümcüsü İsmail Şen, 100 dolarını bozdurup makbuzunu getirene gaz ayarı ve bakımını ücretsiz bir şekilde yapacaklarını belirtirken PVC yapı market işletmecisi Meliha Güneş de 100 dolarını bozdurana bir kapı veya pencere sinekliğini hediye edeceklerini kaydetti.

Öte yandan, çok sayıdaki vatandaşda kampanyaya destek vermek amacıyla döviz bürolarına gelerek dövizlerini bozduruyor.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 18 Nisan dün gece deprem mi oldu? Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title