Haberler

Döviz Bozdurana Ücretsiz Tıraş

AYDIN'ın Söke İlçesi Fevzipaşa Mahallesi'nde, 25 yıldan bu yana berber Arif Koç, Türk Lirası'nın değer kaybetmesi karşısında sesiz kalmayarak işyerinde kampanya başlattı. Koç, dolar ve eurosunu bozdurup, fişini getiren herkesi bedava tıraş etmeye başladı.

Türk Lirası'nın dolar ve euro karşısında her geçen gün giderek değer kaybetmesine sesiz kalmak istemeyen Sökeli berber Arif Koç, dükkanının camına, "Dolar ve euro'ya hayır. Dolar ve euro'yu bozdurana tıraşlarımız ücretsizdir. Türk lirasına Evet" yazısı astı. 25 yıllık berberlik mesleğinde çok sıkıntılı günler geçirdiğini belirten Arif Koç, Türk parasının değer kaybetmesine kayıtsız kalamadığını dile getirdi. Söke'deki diğer esnaftan da aynı desteği beklediğini söyleyen Koç, şöyle dedi:

"Dolar veya euro'yu bozduran ve fişini getiren herkes burada ücretsiz tıraş olacak ve bakımını yaptırabilecek. Dolar ve euro'nun yok olmasını istiyorum. Türk parasının ise değer kazanmasını istiyorum. İnşallah sesimizi duyarlar. Esnaf, sürekli ekonomik sıkıntı yaşıyoruz. Bugün tüm esnaflar sıkıntı içindedir. Sıkıntılardan dolayı 2007 yılında işyerimi kapattım. Ancak, beni destekleyen arkadaşlar vesilesiyle yeniden işyerimi açabildim. Ama şimdi aynı duruma düşmek istemiyorum. Türk paramızın çığ gibi büyümesini istiyoruz. Yıllarca hep Türk paramızı küçük gördüler. Dolar ve euro'yu evimizden yatak odamızdan yastık altından çıkarmamız gerekiyor."

Berberin başlattığı kampanyayı destekleyen kahve işleten Hüseyin Dibi ise, esnaf oldukları için kendilerinde fazla döviz bulunmadığını anlatırken, "Dövizçim olsa Arif kardeşimin dediği gibi bozdurarak destek olmak isterdim. Türk parasının değerli olmasını istiyorum" dedi. Bakkal Harun Akbal ise, "Herkes dolar ve euronun değer kaybetmesi için destek versin. Arif abimize bu kampanyayı başlattığı için teşekkür ederiz. Umarım bu kampanyaya herkes destek olur" diye konuştu.

- Sökeaydın

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Fevzipaşa Söke Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title