Haberler

Kaçarak Evlendi, Dövülerek Öldürüldü! Şehriban'ın Son Çığlığı: Yetiş Öldürecekler

Güncelleme:

Adana'da lise yıllarında tanışıp, 4 yıl flört ettikten sonra kaçarak evlendiği eşi İzzet'in döverek öldürdüğü Şehriban, kardeşini aramış: Yetiş beni öldürecekler.

Adana'da eşi 27 yaşındaki İzzet Elmas ile öldürdüğü eşi 21 yaşındaki Şehriban Elmas'ın lise yıllarında tanışıp, 4 yıl flört ettikten sonra kaçarak evlendikleri ortaya çıktı. Cinayetin ardından 2 gün sonra yakalanan İzzet Elmas, "Eşimi çok seviyordum, pişmanım" dedi.

EŞİ VE AİLESİ ÖLDÜRESİYE DÖVMÜŞ

Merkez Seyhan İlçesi'ne bağlı Sucuzade Mahallesi'nde eşinin ailesi ile birlikte oturan bir çocuk annesi Şehriban Elmas, sokakta yarı baygın halde bulundu. Ambulansla hastaneye kaldırılan genç kadın, doktorların tüm çabasına rağmen 2 gün sonra hayatını kaybetti. Şehriban Elmas'ın ölümü üzerine soruşturma başlatan Cinayet Bürosu ekipleri, genç kadının eşi ve ailesi tarafından dövüldüğünü belirledi. Cinayet soruşturmasında kayınpeder İsmail, kayınvalide Keziban, kayınbiraderi İbrahim Elmas ile akrabaları Nusret Elmas gözaltına alındı. Kaçan eşi İzzet Elmas ise olaydan 2 gün sonra polis ekipleri tarafından yakalandı.

DÖVEREK ÖLDÜRDÜĞÜ EŞİYLE KAÇARAK EVLENMİŞ

Lise yıllarında tanıştığı İzzet Elmas ile 4 yıl flört ettikten sonra ailesinin başkası ile evlendirmek istediği Şehriban Elmas, sevdiği adama kaçarak evlendi.

ŞİDDET GÖRÜYORDU, UZAKLAŞTIRMA KARARI ALDIRDI

Uzun süre ailesi ile görüşmeyen genç kadın, 6 ay önce İsmail adını verdikleri bir çocuk dünyaya getirdi. Birlikte yaşadığı eşinin ailesinden şiddet gören Şehriban Elmas, kayınvalidesi Keziban ile kayınpederi İsmail Elmas hakkında bir aylık uzaklaştırma kararı aldırdı.


Şehriban Elmas'ın ekim ayında aldırdığı karar Kasım ayında sona erdi. Şehriban Elmas, yeniden polise başvurmadığı için de uzaklaştırma kararı yenilenmedi. Çift, bu güne kadar da hiç karakolluk olmadı.

BABA: HEP BİRLİKTE ÖLDÜRDÜLER

Kızının ölüm haberi üzerine İzmir'den Adana'ya gelen Şehriban Elmas'ın babası Cumali Özdemir, kızının ölümünden damadının ailesini sorumlu tutarak şikayetçi oldu. Cumali Özdemir, Cumhuriyet Savcısına, "Kızımı kocası ve ailesi öldürdü" diye ifade verdi.


SON ÇIĞLIK: YETİŞ BENİ ÖLDÜRECEKLER

Şehriban Elmas'ın ablası Yıldız Kurt, ise polise verdiği ifadesinde olay günü ablasının kendisini telefonla arayıp, 'Yetiş beni öldürecekler' dediğini anlatarak, "Telefon açtım, yardım istiyordu. Arkadan da kaynanası Keziban'ın sesi geliyordu. Sonra telefon kapandı. Ben de evlerine gittim, lambalar kapalı evde kimse yoktu. Komşuları, bana dövüp sokağa attıklarını, kardeşimi de ambulansın alıp götürdüğünü söylediler" dedi.

ÜZERLERİNDEN SİLAH ÇIKTI

Ekipler, olaydan 2 gün sonra yakalanan İzzet Elmas, anne Keziban Elmas, baba İsmail Elmas, kardeşi İbrahim ile akrabaları olan Nusret Elmas'ı ayrı ayrı sorguladı. Zanlılar cinayetle ilgilerinin bulunmadığını ileri sürdü. İsmail Elmas'ın olayın meydana geldiği gün İzmir'de olduğu belirlendi. Gözaltına alındıklarında üzerlerinde birer ruhsatsız tabanca çıkan İbrahim ile Nusret Elmas, "Bize karşı saldırı yapılacağı duyumları aldık. Kendimizi korumak için silahlandık" diye savunma yaptı.


"EŞİMİ ÇOK SEVİYORDUM, 'BEN O.. OLURSAM SEN DE P... OLURSUN' DEDİ"

Emniyetteki ifadesinde eşini çok sevdiğini söyleyen İzzet Elmas, aralarında tartışma çıktığını, evdeki itişme sırasında da eşinen başını sobaya çarptığını ileri sürdü. Karısını öldürmek istemediğini ileri süren İzzet Elmas, "Çok seviyordum. 4 yıl arkadaşlık ettik. Sonra ailesinin başkasına vereceğini öğrenince kaçırdım. Benden 15 bin lira başlık parası aldılar. Ailesinde uyuşturucu satanlar vardı. Onlarla görüşmelerini istemiyordum. Olay günü de ablası Yıldız'ın evine gitmiş, arayıp eve çağırdım. Şehriban geldi, tartışmaya başladık. Onların kötü yola düşüreceğini söyledim, 'ben o.. olursam, sen de p.. olursun' diyerek beni tahrik etti. Ben de dövdüm. Ama böyle olmasını istemezdim, çok pişmanım" dedi.

KOCA TUTUKLANDI

Asayiş Şubesi'ndeki 4 gün tutulan zanlıların sorgusu tamamlandı. Suçunu itiraf eden İzzet Elmas ile birlikte gözaltında tutulan anne Keziban, baba İsmail, kardeş İbrahim ile Nusret Elmas geniş güvenlik önlemi altında sağlık kontrolü için Adli Tıp Birimi'ne getirildi.

Zırhlı araçlarla adliyeye sevk edilen şüphelilerden İzzet Elmas tutuklanırken, akrabaları adli kontrol şartı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3. Sayfa

İbrahim Elmas Seyhan İzmir 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title