Haberler

Dövdüğü Kişi 2 Metreden Düşüp Ölünce Tutuklandı

Samsun'da 36 yaşındaki Davut Levent Evci, kavga ettiği alkollü 51 yaşındaki Murat Tercan'lı'yı yumruklayıp iterek 2 metre yükseklikten düşürdü.

Samsun'da 36 yaşındaki Davut Levent Evci, kavga ettiği alkollü 51 yaşındaki Murat Tercan'lı'yı yumruklayıp iterek 2 metre yükseklikten düşürdü. Beton zemine başını çarpan Tercanlı, götürüldüğü evinde sabaha karşı fenalaşınca eşi tarafından hastaneye kaldırıldı. Beyin kanaması geçirdiği anlaşılan Tercanlı yaşamını yitirince Davut Levent Evci tutuklandı.

İlkadım İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde geçen yıl 1 Aralık'ta meydana gelen olayda, iddiaya göre akşam saatlerinde alkollü bir şekilde kaldırımın kenarındaki istinat duvarına oturan Murat Tercanlı ile evli ve 2 çocuk babası olan Davut Levent Evci arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında Evci, Tercanlı'yı yumruklayıp itti. Dengesini kaybeden Murat Tercanlı, 2 metre yükseklikteki duvardan beton zemine düştü. Bir süre yerde hareketsiz yattıktan sonra, çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine gelen polis ekibince evine götürüldü. Evinde sabaha karşı fenalaşan Tercanlı, eşi tarafından hastaneye kaldırıldı. Şuuru kapalı olan ve beyin kanaması geçirdiği tespit edilen Murat Tercanlı yapılan tüm müdahalalere rağmen yaşamını yitirdi.

GÜVENLİK KAMERASI HER ANI KAYDETMİŞ

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarını inceledi. Bir iş yerine ait güvenlik kamerasının olayı saniye saniye kaydettiği tespit edilince, çevredeki vatandaşların da eşgal vermesi üzerine Davut Levent Evci gözaltına alındı. İfadesinde Tercanlı ile kavga ettiğini kabul eden Evci, arkadaşına ait evde alkol aldığını belirterek şunları anlattı:

"Hava almak için balkona çıkınca aşağıda şahsı gördüm. Bana bakıp küfür etti. Ayakta duramıyordu. 'Aşağıya in lan' direyerek bana küfür etmeye devam edince ben de sokağa çıktım. Bir yumruk attım ve dengesini kaybedip aşağıya düştü. Sonra yanına gidip baktıp hareketsiz yatıyordu. Bir şey yapmadan eve çıktım. Bir süre sonra ambulans geldi. Onlara da küfür etti. Ambulans gidince polisler geldi. Onu arabaya koyup götürdüler." İfadesinin ardından gözaltına alınan Davut Levent Evci, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olay anında Evci'nin Tercanlı'ya 3- 4 yumruk attıktan sonra iteklediği ve Tercanlı'nın duvardan düştüğü, yerdeyken gidip baktığı, hiçbir şey yapmadan eve gittiği görüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İlkadım Tercan Samsun Evci Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title