Haberler

Dostluk İçin Zirve Yapacaklar

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen ‘Balkan Dağcılar Buluşması’ 10-16 Kasım tarihleri arasında Bursa’da yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Balkan Dağcılar Buluşması' 10-16 Kasım tarihleri arasında Bursa'da yapılacak.

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü, alternatif sporların yaygınlaştırılmasına yönelik faaliyetlerine bir yenisini daha ekliyor. Türkiye Dağcılık Federasyonu İl Temsilciliği ile Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen ve Karadağ, Arnavutluk, Kosova, Makedonya ve Türkiye'nin farklı kentlerinden gelecek dağcıların iştirak edeceği "Balkan Dağcılar Buluşması", 10 - 16 Kasım tarihleri arasında Bursa'da yapılacak. Balkan ülkelerinden 30 sporcunun katılacağı buluşmada sporculara Bursa'daki dağcılık faaliyetleri hakkında bilgiler verilecek, ardından 2543 metrelik Uludağ'ın zirvesine tırmanılacak.

Büyükşehir Belediyesi'nin büyük desteği ile yapılan organizasyonun Balkanlar ve Bursa'daki dağ turizmine büyük katkı sağlayacağını belirten Dağcılık Federasyonu İl Temsilcisi Nazif Makas, "Uludağ' bu tür organizasyonlar için vazgeçilmez bir yer olacak. Böylesi önemli bir organizasyona sahip çıkan herkese teşekkür ediyorum" dedi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bursa Büyükşehir Belediyespor Türkiye Dağcılık Federasyonu Uludağ Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title