Haberler

Döşemealtı'nda Coşkulu Bayramlaşma

Antalya’nın Döşemealtı ilçesinde Kurban Bayramı bayramlaşması gerçekleştirildi.

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde Kurban Bayramı bayramlaşması gerçekleştirildi. Şehit Aileleri ve Resmi Kurum ziyaretlerinin ardından Kapalı Pazaryerinde halkla bayramlaşma töreni yapıldı.

Döşemealtı ilçesinde Kurban Bayramı Programı ilk gün gerçekleştirildi. Döşemealtı Kaymakamlığı tarafından gerçekleştirilen Kurban Bayramı ziyaretleri kapsamında ilk ziyaret Cezaevi'ne yapıldı. Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve kurum temsilcilerinin katıldığı bayramlaşma ziyaretleri Cezaevi Bölük Komutanlığı'nın ardından Kapalı Pazaryeri'nde yapılan Halkla Bayramlaşma töreni ile devam etti. Törene katılan vatandaşlarla tek tek bayramlaşan Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve beraberindekiler, "mutlu, huzurlu ve güzel bir bayram" temennisinde bulundular.

Baygül, "Kurban Bayramı, küskünlük ve dargınlıkların son bulduğu, sevgi, kardeşlik, birlik, beraberlik ve insanların birbirleri ile kaynaşıp huzur bulduğu müstesna günlerden biridir. Bu vesile ile tüm kamu çalışanlarının ve halkımızın Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar, selam ve sevgilerimi sunarım" dedi.

YURTTA BARIŞ, DÜNYA DA BARIŞ

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ise, "Kan ve göz yaşının olmadığı, çocukların, masum insanların ölmediği barış ve huzurun hakim olduğu bir dünya da yaşamak dileğiyle hemşehrilerimin ve vatandaşlarımızın Kurban Bayramı'nı kutlarım" diye konuştu.

Bayramlaşma programı kapsamında; Cezaevi, Cezaevi Komutanlığı, Kapalı Pazaryeri'nde halkla bayramlaşma, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Emniyet Müdürlüğü, Döşemealtı 112 Acil Servisi, Hüseyin Savaş Semt Polikliniği ve Şehit Aileleri ziyaret edildi. Ziyaretlerin bazı bölümlerine Mülkiye Başmüfettişi İsmail Çetinkaya, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, Döşemealtı Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kurban Bayramı Turgay Genç Döşemealtı Antalya Yerel Haberler

title