Haberler

Döşemealtı'nda Bisiklet Şenliği Başlıyor

Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen Bisiklet Şenliği 3 Mayıs’ta belediye binası önünde başlayarak, Düzlerçamı Mesire Alanı’nda sona erecek.

Döşemealtı Belediyesi tarafından düzenlenen Bisiklet Şenliği 3 Mayıs'ta belediye binası önünde başlayarak, Düzlerçamı Mesire Alanı'nda sona erecek.

Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen Döşemealtı Bisiklet Şenliği, pazar günü belediye binası önünden start alacak. İsteyen herkesin katılabileceği şenlikte, Atatürk Caddesi'ni takiben Ersin Taranoğlu Caddesi'den Evdirhan kalıntılarının olduğu ve halen kazı çalışmalarının yapıldığı tarihi mekanda mola verilecek.

Döşemealtı Kaymakamı Mehmet Baygül, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçe protokolü ile 7'den 77'ye yüzlerce bisiklet severin katılması bekleniyor.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ilçe halkının her türlü sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliği fazlasıyla hak ettiğini Bisiklet Şenliği'nin de bu kapsamda düzenlendiğini açıkladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Genç Düzlerçamı Döşemealtı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title