Haberler

Döşemealtı'nda 5 Bin Kişiye Aşure İkramı

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, aşure günü nedeniyle Döşemealtı Kapalı Pazaryeri’nde kurulan çadırda vatandaşlara aşure dağıttı.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, aşure günü nedeniyle Döşemealtı Kapalı Pazaryeri'nde kurulan çadırda vatandaşlara aşure dağıttı. Aşure dağıtımına Belediye Başkanı Turgay Genç ile birlikte mahalle muhtarları, Belediye Başkan Yardımcıları da katıldı.

Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen aşure günü nedeniyle yaklaşık 5 bin kişiye aşure ikramı yapıldı.

Vatandaşlara kendi elleriyle aşure dağıtan Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Hicri yılın başladığı Muharrem ayının 10. Gününde kutlanan Aşure günü nedeniyle bizde bugün kapalı pazaryerinde halkımıza aşure ikram ettik. Bu vesile ile paylaşmanın simgesi haline gelen aşure gününün birliğimizin ve beraberliğimizin simgesi olmasını ve islam alemine hayırlar getirmesini dilerim" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Genç Döşemealtı Pazaryeri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title