Haberler

Döşemealtı İlçesine 48 Yeni MOBESE Kamerası Kuruldu

Güncelleme:

Döşemealtı Belediyesi, esnaf ve vatandaşların talebi doğrultusunda ilçe geneline 48 yeni MOBESE kamerası yerleştirerek, kameralarının sayısını 150'ye çıkarttı.

Döşemealtı Belediyesi, esnaf ve vatandaşların talebi doğrultusunda ilçe geneline 48 yeni MOBESE kamerası yerleştirerek, kameralarının sayısını 150'ye çıkarttı.

Mevcut sistemin revizyon ve entegrasyonu ile ilave sistemin kurulmasıyla Döşemealtı ilçesinin tamamı 150 kamera ile 7 gün 24 saat gözlemlenebilecek.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, İlçe Emniyet Müdürlüğü Kent Güvenlik Denetim Merkezini ziyaret ederek, görevli personelden MOBESE kameralarıyla ilgili bilgi aldı.

Pazaryerinden, Sanayi Sitesi'ne, Okullar bölgesinden Atatürk Caddesi'ne kadar tüm kameraları kontrol eden Başkan Genç, elde edilen sonuçların son derece güzel ve kent güvenliği açısından önemli olduğunu söyledi.

Döşemealtı'nın Antalya'nın en güvenli ve huzurlu ilçelerinden olduğuna dikkati çeken Başkan Genç, yeni ve planlı MOBESE sistemiyle suç oranlarının da yok denecek kadar az olacağına inandığını kaydetti.

MOBESE ile kent güvenliğinin denetim ve kontrolünün çok daha verimli hale dönüştürüldüğünü ifade eden Genç, "Eskiyen ve işlevsiz kameralar ile yıpranan kablolar değiştirildi. İlçe geneline 14'ü hareketli 48 yeni kamera kuruldu ve 55 noktada 150 kamera ile esnafımızın ve halkımızın huzur ve güvenliğine katkı sağlayacaktır" dedi.

Genç, yeni alınan 48 kameranın dışında eskiyen, onarılan ve günümüz şartlarına cevap verebilecek şekle dönüştürülen MOBESE sisteminin maliyetinin 780 bin lira olduğu açıkladı. - Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Turgay Genç Döşemealtı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title