Haberler

Döşemealtı Belediyesi, Okullarda Bahçe Düzenlemesi Yaptı

Döşemealtı Belediyesi, İlçe genelinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı ilk, orta ve lise eğitimi veren 65 okulun tamamında park, bahçe ve çevre düzenlemesine başladı.

Döşemealtı Belediyesi, İlçe genelinde Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ilk, orta ve lise eğitimi veren 65 okulun tamamında park, bahçe ve çevre düzenlemesine başladı. Belediye Başkanı Turgay Genç, Yukarıkaraman Perge Rotary İlk ve Ortaöğretim okulunun bahçesinde ekiplerle birlikte ağaç budadı.

28 Eylül tarihinde başlayacak 2015-2016 Eğitim-Öğretim dönemi için İlçe genelinde ki tüm okulların park ve bahçelerinde çevre düzenlemesine başlayan Döşemealtı Belediyesi, çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü verilerine göre Döşemealtı'nda 65 okul, 672 derslik, 941 öğretmen ve 13 bin 516 öğrenci bulunuyor. Bu yıl ki verilerin daha da yüksek olması tahmin ediliyor.

OKUL BAHÇELERİ PIRIL PIRIL OLACAK

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü öncülüğünde Okulların taleplerini değerlendiren Döşemealtı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yeni sezon öncesi öğrencilerin biraraya geldiği, teneffüslerini geçirdiği okul bahçelerini temizliyor. Okulların bahçelerinde büyüyen yabani otlar temizleniyor, ağaçlar budanıp Belediye'nin seralarında yetiştirilen bitkiler ekiliyor. Okul alanlarının eğitim kurumlarına yakışacak nitelikte olması için Park ve Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde 5 ayrı ekip kuruldu. Okul yönetiminden gelen talepler tek tek değerlendiriliyor.

MAHALLE KOORDİNASYON MERKEZLERİ'NE BÜYÜK GÖREV

Okul bahçelerine yönelik bakım ve temizlik çalışmaları İlçe merkezinde ki okulların yanı sıra Dağbeli, Bademağacı gibi İlçe Merkezi'ne uzak mahallelerde de Mahalle Koordinasyon Merkezleri aracılığıyla yürütülüyor. Yeni eğitim-öğretim dönemine kadar tüm okulların bahçelerinde gerekli düzenlemelerin yapılacağının müjdesini veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, ekiplerin çalışmalarını yerinde inceleyip Yukarıkaraman Perge Rotary İlk ve Ortaokulu'nun bahçesinde bitki budaması yaptı.

Döşemealtı İlçesini, Antalya'nın eğitim üssü olması konusunda üzerine düşen ne varsa yapmaya hazır olduğunun mesajını veren Belediye Başkanı Turgay Genç, "Eğitilmiş nesil hem ilçemiz hem de ülkemiz için büyük bir hazine anlamına gelmektedir. Çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görebilmesi için, biz yerel yöneticilere ilgili kurumlarımıza ve velilerimize büyük görevler düşüyor. Belediye olarak eğitim kurumlarımıza ve öğrencilerimize daima pozitif ayrımcılık yapmak suretiyle geçen yıl olduğu gibi bu yılda gelen talepler doğrultusunda özel bir ekip kurduk ve yeni dönem öncesi tüm okullarımızın çevre düzenlemesini yapıyoruz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü Turgay Genç Döşemealtı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title