Haberler

Döşemealtı Belediyesi'nden Milli Güreşçiye 5 Altın

Brezilya’da düzenlenen Serbest Stil Dünya Gençler Güreş Şampiyonası’ndan bronz madalya ile dönen Milli Güreşçi Yunus Emre Dede, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç’i ziyaret edip şampiyona da giydiği ay-yıldızlı formayı başkanın yeni doğan oğlu Orhan Ata’ya hediye etti.

Brezilya'da düzenlenen Serbest Stil Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'ndan bronz madalya ile dönen Milli Güreşçi Yunus Emre Dede, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç'i ziyaret edip şampiyona da giydiği ay-yıldızlı formayı başkanın yeni doğan oğlu Orhan Ata'ya hediye etti.

Döşemealtı İlçesi'nin Yeşilbayır Mahallesi'nde doğup büyüyen ve spor hayatına Ankara'da ASKİ sporda devam eden Milli Güreşçi Yunus Emre Dede, geçtiğimiz hafta Brezilya'nın Salvador da Bahia şehrinde düzenlenen Dünya Gençler Güreş Şampiyonası'nda elde ettiği Dünya üçüncülüğünü ailesi ve Belediye Başkanı Turgay Genç ile paylaştı.

OLİMPİYATLAR ÖNCESİ DÖŞEMEALTI'NDA

Başkan Genç'i makamında ziyaret eden Genç Milli Güreşçi Yunus Emre Dede, birinci ve ikinci olan rakiplerini daha önce ki organizasyonlarda yendiğini hatırlatarak, "ülkeme ve baba ocağına altın madalya getirmeyi çok istedim ancak benim dışımda gelişen bazı aksaklıklar nedeniyle bronz madalyada kaldım. 2016 Yılında yine Brezilya'nın Rio kentinde yapılacak olan Olimpiyatlarda hedefim altın madalya" dedi.

DÖŞEMEALTI'NIN GURURU

Genç Milli Güreşçi Yunus Emre Dede'nin başarılarını gururla takip ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Turgay Genç, "Yunus Emre Dede üzerinde ki milli takım formasının hakkını sonuna kadar veren, çıktığı her maçtan başarılarla dönen, genç neslin örnek aldığı kıymetli bir kardeşimizdir. Önümüzdeki yıl Brezilya'da düzenlenecek Olimpiyat şampiyonasında kendisine başarılar dilerim. Birincilik kürsüsüne çıkarak ay yıldızlı bayrağımız eşliğinde istiklal marşımızı okutacağına inanıyorum" diye konuştu.

BAŞARILI GENÇLERİMİZİ DESTEKLİYORUZ

Yunus Emre Dede'nin milli takım da ki başarılarının ödüllendirilmesi konusunda Döşemealtı Belediyesi Eylül Ayı Meclis Toplantısında ödül konusunu gündeme getirdiğini ve kararın çıktığını müjdeleyen Başkan Genç, "Antalya'lı gençlerimizi desteklemek ve yeni nesli spora teşvik etmek amacıyla Meclis üyelerimizle birlikte aldığımız bu karar doğrultusunda Yunus Emre Dede'ye 5 altın vereceğiz" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgay Genç Döşemealtı Emre Dede Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title