Haberler

Döşemealtı Belediyesi, Batab'ın Yeni Üyesi Oldu

Antalya Konyaaltı Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB), tüzük değişikliğiyle birliğe dahil olan Döşemealtı Belediyesi’nin de katılımlarıyla Mayıs ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Antalya Konyaaltı Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği (BATAB), tüzük değişikliğiyle birliğe dahil olan Döşemealtı Belediyesi'nin de katılımlarıyla Mayıs ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi.

Antalya Konyaaltı Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği, yeni üye Döşemealtı Belediyesi ile mayıs ayı olağan meclis toplantısını gerçekleştirdi. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in başkanlığında, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Ahmet Şimşek, Musa Üner, Ramazan Bahşi, Suzan Küçükbaşkan, Arzu Yıldırım, Ali Acır BATAB meclis üyeleri olarak yerlerini aldılar.

Tüzük değişikliği nedeniyle yapılan seçimlerde Muhittin Böcek, oy birliğiyle BATAB Başkanı olarak göreve seçildi. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç 1. Başkan vekili; Ayhan Adnan Abay BATAB 2. Başkan vekili oldu.

Yapılan seçimlerde Füsun Aldırmazoğlu ve Suzan Küçükbaşkan BATAB Divan Katibi seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonuna, Ömer Dalbudak, Ali Polat, Musa Ünar, Onur Duruk, Ramazan Bahşi seçildi. Fatih Caner, Kadir Derel, Ata Doğancı, Füsun Aldırmazoğlu, Denizhan Babuş Atam ise Kültür ve Turizm Komisyonu üyesi olarak göreve seçildi.

BATAB Encümen üyeliği görevine ise Füsun Aldırmazoğlu, Kazım Söylemez, Nazife Demirtaş ve Ali Acır seçildi.

Antalya Konyaaltı Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi Altyapı Hizmet Birliği olarak gerek yurtiçinde olsun gerek ise yurtdışında, birçok fuar ve toplantılarla Antalya'nın turizm değerlerini tanıttıklarını ifade eden BATAB Başkanı Muhittin Böcek, özellikle turizmin bu zor günlerinde yapmış oldukları tanıtım çalışmaların son derece önemli olduğunu bildirdi. Başkan Böcek, birliğe dahil olarak kendilerine güç veren Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç ve ekibine de ayrıca teşekkür etti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Muhittin Böcek Döşemealtı Konyaaltı Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title