Haberler

Dörtyol'da Yeni Mezbahanın Temeli Törenle Atıldı

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından Dörtyol ilçesinde yapılacak olan yeni mezbahanın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından Dörtyol ilçesinde yapılacak olan yeni mezbahanın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından Yeşil Mahalle Hurmalık mevkiinde yapılması planlanan tesisin 3 bin metrekare kapalı alan olmak üzere 3 bölümden oluşacağı, el değmeden teknolojik alet ve cihazlarla günlük 100 küçükbaş ve 100 büyükbaş hayvan kesimi işleme kapasiteli tesisin yaklaşık 3 milyon 600 bin liraya mal olmasının planlandığı açıklandı. Tesisin temel atma törenine katılan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, "15 ilçemizin hepsi bizim için birbirinden değerli, hepsine eşit hizmet etmek için çalışıyoruz. Her ilçemizde alt yapı başta olmak üzere yapılması gereken öncelikli sorunlarını ilçe belediyelerimizle işbirliği içerisinde gidermenin çabası ve gayreti içerisindeyiz. Bugün burada Dörtyol ilçemizde temelini atacağımız kesimhaneyi yaklaşık 3 ay gibi bir sürede tamamlayıp hizmete sunacağız" dedi.

Temel atma törenine Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Dörtyol Belediye Başkanı Yaşar Toksoy, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ve davetliler katıldı. Yapılan konuşmaların ardından kurban kesimiyle birlikte Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk ve Belediye Başkanı Yaşar Toksoy tarafından tesisin temeli atıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Dörtyol Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title