Haberler

Dörtyol'da TOKİ Tarafından Yapılan 1+1 Konutların Dağıtımı Tamamlandı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli ve engelli aileler için yaptırılan bir artı bir 224 konut sahiplerine teslim edildi.

Hatay'ın Dörtyol ilçesinde Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından dar gelirli ve engelli aileler için yaptırılan bir artı bir 224 konut sahiplerine teslim edildi.

Daha önce çekilişle hak sahipleri belirlenen ve ev almaktan vaz geçtikleri belirlenen 102 hak sahibinin yerine tekrar yapılan çekilişle konutların yeni sahipleri de belirlendi.

Dörtyol Öğretmen evinde düzenlenen dağıtım töreninde konuşan Kaymakam Recep Soytürk, 224 konuttan tamamının teslim edildiğini belirterek "Müracaat etmelerine rağmen vazgeçen 102 ailenin yerine de yeni aileleri belirleyerek konut edinmeye şartları uyanlara da bu çekilişle birlikte dağıtımları tamamlandı" dedi

Dağıtım törenine Kaymakam Recep Soytürk, İlçe Müftüsü Hüseyin Taner,Mal Müdürü Cahit Can, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İhsan İnal ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli hayatinin de hazır bulunduğu dağıtım da aileler sevinçli oldukları gözlerinden okundu. Konut hakkı kazanan aileler "Allah devletimizden, büyüklerimizden razı olsun" diye konuştular. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Soytürk Dörtyol Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title