Haberler

Dörtyol'da "Tanışalım Konuşalım Uzlaşalım Projesi"

Dörtyol Atatürk Anadolu Lisesi ile Payas Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi’nin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Tanışalım Konuşalım Uzlaşalım Projesi" bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Dörtyol Atatürk Anadolu Lisesi ile Payas Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nin ortaklaşa gerçekleştirdiği "Tanışalım Konuşalım Uzlaşalım Projesi" bilgilendirme toplantısı yapıldı.

İlçe Milli Eğitim ?Müdürü Erdoğan? Asarkaya, toplantıda yaptığı konuşmada, projeye destek veren herkese teşekkür ederek, insan?hakları bilincini gençlere erken yaşlarda kazandırmak açısından önemli bir projenin olduğunu söyledi.

Dörtyol Atatürk Anadolu Lisesi Okul Müdürü Kemal Karahan da proje kapsamında el broşürü ve kitapçık bastırarak çok sayıda öğrenciye bilgilendirme toplantıları yaptıklarını belirtti.

Önümüzdeki süreçte öğrenci ve öğrenci velilerini kapsayan kaynaştırma gezileri tertipleyeceklerini ifade eden Karahan, platformun belirleyeceği 5 okulda da demokrasi ve insan hakları seminerleri verileceğini kaydetti. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Dörtyol Payas Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title