Haberler

Dörtyol'da Basın İlan Kurumundan Bilgilendirme Toplantısı

Güncelleme:

BİK Hatay Şube Müdürlüğü yetkilileri, Dörtyol'da yayınlanan gazetelerin temsilcileriyle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı.

Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürlüğü yetkilileri, Dörtyol'da yayınlanan gazetelerin temsilcileriyle bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı yaptı.

Basın İlan Kurumu Hatay Şube Müdürü Murat Uçar, Dörtyol Kaymakamlığı Toplantı Salonu'nda gerçekleşen toplantıda yaptığı konuşmada, Hatay'ın büyükşehir kapsamına alınmasıyla ilgili yeni düzenlemeye ilişkin gazete sahiplerine bilgi verdi.

Hatay'ın büyükşehir olmasıyla yeni bir dönemin başladığını ifade eden Uçar, "Hatay hızla kalkınan bir il, Dörtyol da günden güne gelişen bir ilçe.  Basın olarak bizim de bu hıza ayak uydurmamız lazım. 1 Nisan  2014'den itibaren büyükşehirle birlikte yetki sınırlarımız genişledi ve artık bütün ilçeler de şubemizle çalışacak. Bu yeni dönem hem gazeteler hem de kamu kurumlarına büyük kolaylıklar sağlayacak" diye konuştu.

Toplantının ardından Basın İlan Kurumu Müdürü Uçar ve beraberindekiler, Kaymakam Recep Soytürk'ü ziyaret etti. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Dörtyol Yerel Haberler

500

Yorumlar (1)

dörtyolluuerger@mynet.com:

fethullahcı bunlar

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title