Haberler

Dörtyol Ağaç Müzesi'nde İnceleme

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Orman İşletme Müdürlüğünce Kuzuculu beldesinde yapılan Ağaç Müzesi'nde incemelerde bulundu.

Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Orman İşletme Müdürlüğünce Kuzuculu beldesinde yapılan Ağaç Müzesi'nde incemelerde bulundu.

Soytürk, ağaç müzesinin Amanos Dağları'nın tanıtımında önemli bir rol üsteleneceğini belirtti.

Sosyal yaşam yönünden bir hareketlilik kazandırılmak istenilen Dörtyol ilçesine Ağaç Müzesi sayesinde varolan doğa sevgisinin artırılmasının, doğa kültürünün geliştirilmesinin amaçlandığını ifade eden Soytürk, ayrıca dinlenme ve spor amaçlı yeni bir sosyal tesisin de kazandırılacağını söyledi.

Müzenin, Amanos Dağlarının tanıtılması daha da ivme kazandırıcağını belirten Soytürk, tanıtımda bu müzenin çok önemli bir unsur olacağını kaydetti.

Dörtyol Orman İşletme Müdürü Abdulsamet Doğar da projenin Hatay'da ilk ve orta öğretimden başlamak üzere yüksek öğretime kadar tüm öğrencilere canlı bir laboratuvar görevi göreceğini belirtti.

İncelemeye, Belediye Başkanı Fadıl Keskin, Kuzuculu Belediye Başkanı Yaşar Toksoy katıldı. - Hatay

Kaynak: AA / Yerel

Kuzuculu Dörtyol Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title