Haberler

B.Dortmund 4 Galatasaray 1 (GS Dortmund) Maçın Geniş Özeti

Güncelleme:

Dortmund 4 GS 1 maç özeti. Dortmund GS maçı golleri. Şampiyonlar Ligi D grubunda Galatasaray Borussia Dortmund deplasmanında 4-1 mağlup oldu. Temsilcimiz Galatasaray Almanya'da hiç bir varlık gösteremezken tek gol Hakan Balta'dan geldi. Maçın geniş özeti ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıyı haberimizde bulabilirsiniz.

04.11.2014 Şampiyonlar Ligi maç özetleri. GS Dortmund maç özeti ve golleri. Dortmund GS maçının geniş özeti ve maçtan detaylar. Borussia Dortmund Galatasaray maçının özetini ve gollerini izlemek için ilgili bağlantıyı haberimizde bulabilirsiniz. Şampiyonlar Liginde D grubu mücadelesinde grubun lideri ve favorisi Borussia Dortmund ile Galatasaray Signal Iduna Park'ta karşı karşıya geldi. D grubunun lideri Dortmund karşısında pek varlık gösteremeyen ekibimiz Almanya'dan puansız döndü.

(Dortmund 4 Galatasaray 1)

Galatasaray 16.dakikada gole yaklaştı. Sağ kanattan yapılan ortaya Hollandalı yıldız Wesley Sneijder rövaşata ile vurdu ancak top Dortmund kalecisi Weidenfeller'de kaldı. 26.dakikada ev sahibi Borussia Dortmund'un golü direğe takıldı. Korner atışında Reus'un gönderdiği topu kaleye gönderen savunma oyuncusu Sokratis iyi yükselerek şık bir kafa vuruşu yaptı ancak top direkten döndü.

33.dakikada Dortmund'ta Kagawa şık bir vuruşla Galatasaray kalesini yokladı. Ancak Japon oyuncunun vuruşu yandan auta gitti. Yan toplarda etkili olan Borussia Dortmund yine bir duran top organizasyonunda savunmadan gelen Neven Subotic ile Galatasaray kalesini yokladı, top Muslera'nın bakışları arasında auta gitti.

39.dakikada ev sahibi Dortmund Reus ile golü buldu. S0.dakiağ kanattan ceza sahasına gönderilen topu bekletmeden kaleye gönderen Reus kaleci Muslera'nın bacaklarının arasından topu ağlara gönderdi. (1-0)

Karşılaşmanın hakemi ilk yarının sonuna 1 dakikalık uzatma süresi ekledi. Duraklama dakikalarında gol olmayınca Borussia Dortmund Galatasaray maçının ilk yarısı Dortmund'un 1-0 üstünlüğüyle geçildi.

47.dakikada Wesley Sneijder Fenerbahçe maçını akıllara getiren bir yerden kaleyi yokladı. Hollandalı uzak mesafeden çok sert vurdu ancak top yandan auta gitti. 52.dakikada oyun durdu. Maçın hakemi sahaya atılan yabancı maddeler nedeniyle yardımcılarını yanına çağırdı ve soyunma odasına gitme kararı aldı. Ancak Galatasaraylı futbolcular taraftarları sakinleştirince maçın hakemi oyunu devam ettirme kararı aldı.

Köşe atışıyla devam eden oyuna Borussia Dortmund golle başladı. Kornerden gelen topu uzaklaştıramayan Galatasaray savunması kalesinde golü gördü. Borussia Dortmund'da takımını 2-0 öne geçiren golü Socratis attı. (2-0)

70.dakikada Galatasaray Hakan Balta ile golü buldu. Maçtaki 3.golde duran top organizasyonundan geldi. Köşe vuruşundan gelen topu kafa ile ağlara gönderen Hakan'ın golü Dortmund karşısında farkı 1'e getirdi. (2-1)

76. dakikada Galatasaray beraberlik için yüklenirken Borussia Dortmund kontra atakla golü buldu. Hızlı hücuma çıkan Dortmund'da Ciro Immobile Muslera ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu ağlara gönderdi. (3-1)

85.dakikada Borussa Dortmund 4.golü buldu. Galatasaray'ın genç stoperi Semih'in hatası sonrası top ağlarla buluştu. (4-1) Karşılaşmada başka gol olmayınca Borussia Dortmund Galatasaray mücadelesi 4-1 sonuçlandı.

Kaynak: Haberler.Com / Gündem

Galatasaray Almanya Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title