Haberler

Dört Mahalleye 15 Bin 305 Metrekarelik Park

Muratpaşa Belediyesi yapımı tamamlanan dört ayrı mahalledeki parkları vatandaşların kullanımına açıyor.

Muratpaşa Belediyesi yapımı tamamlanan dört ayrı mahalledeki parkları vatandaşların kullanımına açıyor.

Etiler, Güzeloba, Güzelbağ ve Yeşilbahçe Mahalleleri'nde bulunan toplam 15 bin 305 metrekarelik, aktif yaşam alanı olarak projelendirilmiş 4 parkın 24 Şubat'ta hizmete açılacağı belirtilirken, parklara Nazım Hikmet Ran, Nasreddin Hoca, Aşık Veysel ve 1995 yılında trafik kazasında yaşamını yitiren MHP İl eski Başkanı Turhan Atasever'in adı verildi.

Önceliklerinin vatandaşın yaşam kalitesini artırmak olduğunu belirten Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Kentsel yeşil alanlar, ivatandaşlarımızın yaşam kalitesini artıran sosyal donatı alanlarıdır. Yapımı tamamlanan parklarımızdan dördünü hizmete açıyoruz. Dört ayrı mahallemizde bulunan parklarımıza ülkemize, Antalyamıza değer katan şahsiyetlerin isimlerini verdik" dedi.

Toplam 4 bin 900 metrekarelik Nazım Hikmet Ran Parkı'nın Güzeloba Mahallesi Rauf Denktaş Bulvarı'nda, 4 bin 500 metrekarelik Nasreddin Hoca Parkı'nın Yeşilbahçe Mahallesi 1485 Sokak'ta, 2 bin 205 metrekarelik Aşık Veysel Parkı'nın Etiler Mahallesi 882-863 Sokak kesişiminde ve 3 bin 700 metrekarelik Turhan Atasever Parkı'nın ise Güzelbağ Mahallesi 2213 Sokak'ta bulunduğu belirtildi.

Parkların, içinde çocuk oyun grupları, yürüyüş parkurları, spor alanları, spor aletleri ve oturma mekanları gibi fonksiyonları barındırdığı ve ismi verilen kişinin maskı ile traverten kaya üstüne işlenmiş özgeçmişlerinin yer aldığı kaydedildi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Nasreddin Hoca Muratpaşa Güzelbağ Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title