Haberler

Dört Kamerayla Gözetlenen Evden 82,5 Gram Bonzai Çıktı

İstanbul narkotik Şube Müdürlüğü tarafından Fatih'te düzenlenen operasyonda 82,5 gram uyuşturucu ele geçirildi.

İstanbul narkotik Şube Müdürlüğü tarafından Fatih'te düzenlenen operasyonda 82,5 gram uyuşturucu ele geçirildi. Üç kişinin tutuklandığı operasyon polis kameralarına da yansıdı.

İstanbul Narkotik Polisi, uyuşturucu satıcılarına yönelik olarak Fatih Ayvansaray'da bir adrese baskın yaptı. Adreste yapılan aramada, uyuşturucudan elde edildiği değerlendirilen 1.205 TL ele geçirildi. Ayrıca, "kimyasal esrar" olarak da bilinen 82,5 gram"bonzai" ele geçirildi. "Öldüren uyuşturucu" olarak da bilinen bonzainin kan dolaşımını hızlandırdığı ve ölümlere neden olduğu belirtildi.

DÖRT KAMERALI TAKİP

Operasyon yapılan adresin şüphelilerce 4 güvenlik kamerası tarafından izlendiği vurgulanırken, güvenlik kameraları polis objektiflerine de yansıdı. Ayrıca yapılan aramalar polis kamerasına yansıdı. Operasyon sonucu 5 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerin ardından Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi. Zanlılardan üçü tutuklandı.

HA (MK) - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title