Haberler

Dört Günlük Bebeğini Emzirip Canlı Canlı Çöpe Atmış

Güncelleme:

Konya'da, dört günlük bir kız bebeğin şehir çöplüğünde ölü bulunmasının ardından yapılan araştırmada, cani anne bulundu.

Konya'da, dört günlük bir kız bebeğin şehir çöplüğünde ölü bulunmasının ardından yapılan araştırmada, anne bulundu. Annenin gayrimeşru bebeğini hastanede doğurduktan sonra bir parkta emzirip daha sonra canlı canlı çöpe attığı ortaya çıktı.

Olay, dün sabah merkez Karatay ilçesi Aslım çöplüğünde meydana geldi. Kağıt toplayıcılar tarafından battaniyeye sarılı bir kız bebeği cesedi bulunmasının ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri bebeğin annesini bulmak için titiz bir çalışma gerçekleştirdi.

Bebeğin hastanede doğmuş olabileceği ihtimali üzerine kentteki hastanelerde araştırma başlatan polis, Dr. Faruk Sükan Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinde kimsesiz ve yoksul bir kadının doğum yaptığı bilgisine ulaştı.

Hastane kayıtlarını inceleyen ekipler, iki çocuk annesi Emine T.(25)'nin doğum yaptıktan iki gün sonra hastaneden ayrıldığını belirledi. Bu arada bebeğin şehir çöplüğünde bulunduğu yere çöp araçlarının hangi mahalleden çöpleri getirdiğini araştıran polis, çöplerin merkez Selçuklu ilçesi Nişantaş mahallesinden getirildiğini tespit etti. Ardından hastane civarındaki kamera kayıtlarını inceleyen polis, bebeğini çöpe atan annenin Emine T. olduğu bilgisini kesinleştirdi. Emine T., ailesiyle birlikte Mehmet Akif mahallesinde yaşadığı evde gözaltına alınırken, yapılan sorgusunda suçunu itiraf ettiği öğrenildi.

HAMİLELİĞİNİ KORSE TAKARAK AİLESİNDEN SAKLAMIŞ

Vicdansız anne Emine T.'nin gözaltına alınmasının ardından şok edici gerçekler ortaya çıktı. İddiaya göre, Emine T.'nin, hırsızlık suçundan dolayı kocasının cezaevine girmesinin ardından eski sevgilisiyle tekrar görüşmeye başladığı ve sevgilisinden hamile kaldığı öğrenildi. Emine T.'nin hamileliğinin 4. ayında durumu sevgilisine söylemesine rağmen sevgilisinin kendisine inanmadığı iddia edildi. Hamileliğini korse takarak ailesinden saklayan Emine T., ailesi köyde olduğu sırada hastaneye gidip bebeğini dünyaya getirdi.



BEBEĞİNDEN KURTULMAK İÇİN CANLI CANLI ÇÖPE ATMIŞ

Hastanede bir kız bebeği dünyaya getiren Emine T., iki gün kaldığı hastaneden ayrıldıktan sonra annesiyle ve babasıyla kaldığı eve gidemedi. Hastaneden çıktıktan sonra bir süre dolaşıp bebeğinden nasıl kurtulacağını düşünen Emine T.'nin hastaneye yakın bir yerde bulunan parkta bebeğini emzirdikten sonra parka yakın yaklaşık 3 metre derinliğindeki çöp konteynerine bebeğini atarak kaçtı. Polis tarafından kısa sürede yakalanan anne Emine T.'nin, gözaltına alındığında polise çocuğunun öldüğünden habersiz bir şekilde, "Çocuğumu bana geri verecek misiniz?" dediği ve bebeğini çöpe attıktan sonra sabaha kadar uyuyamadığını söylediği öğrenildi.



Hakkında kasten öldürme suçundan işlem yapılan Emine T., emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yaşam

Faruk Sükan Karatay Konya Yerel Yaşam Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (41)

AdanalimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Arkadasin biri yazmis o kadinin ne cektigni biliyomusunuz.Kim bilir ne cekti demis.Ya sen ne cekmesinden bahsediyosun kadin zevkini yasamis pislik yapmis.Dogan melegide cope atmis.

24
1
yanıtYanıtla
SYSY:

5 dk lık zevk için bir cana kıydın söylesene ne kazandın sen?? Allah ıslah etsin sen anne değil canisin. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . teröristen farkın yok senin.

21
0
yanıtYanıtla
ErenmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah belani versin vizdansiz niye çöpe atiyon kötürseydin çocuk esirme yurduna verseydin bu bebegin günani nasil verecen Bu mübarek ayin da

20
0
yanıtYanıtla
KADİR AY:

Şehvetini yaşa yaşa zina et çocuk doğur Sonra Çocugu çöpe at bir kıyamet günü gelsede gerçek hayata göç Etseydik

18
1
yanıtYanıtla
bir kadın:

müstakil binamızın bahçesinde mahallenin kedilerini besliyoruz. su kapları kuru mamaları yatacak kedi evleri var. cocuklar sokakta bulduk diye gözleri açılmamıs yavru kedi getirdi. kara kara düşünmeye başladıgımız anda yavrunun ağlamalarına dayanamayan başka bir anne kedi arkadan geldi ve yavruyu kaptıgı gibi kendi bebeklerinin arasına götürüp emzirmeye başladı. bahsettğim olayın kahramanı anne bir hayvan. anlattım hissettiğimi sanırım.

18
0
yanıtYanıtla
bir kadın:

madem ondan vazgeçtin neden çöpe atıyorsun. bırak kaldırıma yürü git. en azından devlet korumasında belki yaşama şansı olurdu.

17
0
yanıtYanıtla
ayşeemobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ya rabbim sen sonumuzu hayr et ne olmuş bu insanlara böyle aklım almıyor

17
0
yanıtYanıtla
KürdimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Konyalılar iyi insanlardır genel itibariyle düzgün yorum yazın herkes yanlış yapabilir

8
7
yanıtYanıtla
anneyimmmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

allahim sen günahsız yawrularimizi koru.. aglamaktan okuyamadım haberi içim ezildi

15
0
yanıtYanıtla
GulaymobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bu kadın ne kadar suçluysa sevgiliside suçlu ikiside tutuklanmalı

13
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title