Haberler

Dördüzlerin Ailesine "Yardım Eli"

Eskişehir'in Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Ceylan çiftini ve dördüzlerini evlerinde ziyaret etti Kaymakamlık tarafından aileye mama, bez, gıda ve maddi yardımda bulunuldu.

Eskişehir'de, prematüre dünyaya gelip hayata tutunan dördüzlerinin ihtiyaçlarını karşılayabilmenin mücadelesini veren garson Murat Ceylan (25) ile Funda Ceylan (25) çiftine yardım elini, Tepebaşı Kaymakamlığı uzattı.

Tepebaşı Kaymakamı Mustafa Ünaldı, Fatih Mahallesi'ndeki evlerinde ziyaret ettiği 2 yıllık evli Ceylan çiftine, dördüzleri "Sena, Rana, Mina ve Kayra"nın hayırlı olmasını diledi.

Anadolu Ajansı'na da ailenin durumuna ilişkin yaptığı haberden dolayı teşekkür eden Ünaldı, şöyle konuştu:

"Allah, çiftimize dördüz nasip etmiş. Tabii ki dördüz bakımı kolay değil. Biz elimizden geldiği kadar, imkanlarımız ölçüsünde aileye mama, bez gibi, maddi anlamda da yardımda bulunmayı planlıyoruz. Ayrıca, ailemize bebeklerin bakımı noktasında ihtiyaç olursa destek sağlayabiliriz."

Asgari ücretle geçindiklerini, daha önce krediyle ev aldıkları için ayrıca maddi sıkıntı içerisinde olduklarını anlatan Ceylan çifti ise Ünaldı'ya kendilerine gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

Kaymakamlık yetkilileri, ziyaret sonunda yanlarında getirdikleri mama, bez, gıda ve maddi yardımları teslim etti.

Funda Ceylan'ın, 27 Eylül 2013'te Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde dünyaya getirdiği 1'i erkek olan dördüzler, 7.5 aylık doğdukları için yaklaşık 2 ay kuvözde bakıldıktan sonra ailelerine teslim edilmişti. Ceylan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaşadıkları hayati risklere rağmen doktorunun hamileliğinin üçüncü ve dördüncü ayları arasında "ikisini sonlandıralım" teklifini reddettiğini söylemişti. - Eskişehir

Kaynak: AA / Yerel

Murat Ceylan Tepebaşı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title