Haberler

Doping Skandalını Çabuk Unuttu! Sharapova, Bikinisiyle Kahkahalar Attı

Güncelleme:

Doping itirafıyla tüm dünyayı sarsan Maria Sharapova, yeşil bikinisiyle güneşlenirken görüntülendi. Rus tenisçinin, neşeli tavırları ve bol bol kahkaha atması dikkatlerden kaçmadı.

Rus tenisçi Maria Sharapova, doping yaptığını itiraf etmesinin ardından bu hafta Meksika'da Amerikalı komedyen Chelsea Handler ile bikinisi ile güneşlenirken görüntülendi.

RAHAT TAVIRLARIYLA DİKKAT ÇEKTİ

Los Cabos plajında yeşil bikini ile güneşlenen Saharapova, hiç şeyi umursamayan ve rahat tavırları ile dikkat çekti. 28 yaşındaki tenisçi uzun bacakları ve bronzlaşmış vücudu ile şov yaptı.

HİÇBİR ŞEYİ UMURSAMADI

Sharopova, başından geçen ve tenisten men edilmesine sebep olan doping skandalını unutmuş gibi davrandı.

İşte Sharapova'nın Meksika tatilinden fotoğraflar...



Kaynak: Haberler.com / Spor

Maria Sharapova Chelsea Cinsellik Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (9)

erdallll:

hakkaten ruslar erken yaşlanıyor yaş 28 görünüm 35 çökmüşün şarapova

17
6
yanıtYanıtla
asi komando:

SEXSI VE ATEŞLİ

14
4
yanıtYanıtla
MAKİNİST:

hayat sana güzel bakalım öbür dünyada ne yapacaksın hem öyle ye hem böyle ye iç yat :)

11
4
yanıtYanıtla
sedat:

Türkiyede böle güzel yok

6
2
yanıtYanıtla
gs 31 ak:

ssarap gıbı bu kadın ac kalmaz bu vucut varken

5
3
yanıtYanıtla
kasnak:

ahhhh ahhhh

6
1
yanıtYanıtla
emre:

lan bu ne biçim yorumlar hiç mi hatun görmediniz. kadında göğüs denen bişey zaten yokta bacaklar falan deforme olmuş. . sokakta buna bin basar hatunlar var

4
1
yanıtYanıtla
HANDAN USTAMobil-ANDROID:

O kız benim kızım olsaydı keşke??

0
3
yanıtYanıtla
Ali özmenMobil-IOS:

Bildiğin rus atı

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title