Haberler

Zonguldak'ta Donla Denize Girme Kavgası: 1 Yaralı

Güncelleme:

Zonguldak Belediyesi tarafından işletilen Kapuz Plajı'nda külotla denize girmek isteyen iki kişi yüzünden çıkan kavgada bir kişi bıçaklanarak ağır yaralandı.

Zonguldak'da Kapuz Plajı'nda külotla denize girmek isteyen iki kişi nedeniyle bıçaklı kavga yaşandı. Kavgada bir kişi ağır yaralandı.

GÖREVLİLER ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI

Olay, Zonguldak Belediyesi tarafından işletilen kentin tek mavi bayraklı plajı Kapuz'da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, plajda külotla denize girilmesinin yasak olduğu uyarısını dikkate almayan iki kişi ile plaj görevlileri arasında tartışma çıktı.

KÜLOTLA DENİZE GİRMEK İSTEYEN ŞAHIS BIÇAK ÇEKTİ

Tartışmanın büyümesiyle külotla denize girmek isteyen şahıslar görevlilere bıçak çekti. Bu sırada kavgayı ayırmak isteyen Enver Ç., karnından bıçaklanarak ağır yaralandı.

ŞAHISLARIN ALKOLLÜ OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Görgü tanıklarının ve kavgayı ayırmaya çalışanların ifadelerine göre, denize girmek için Kapuz Plajı'na gelen alkollü iki vatandaş külotla denize girmek istedi.

PLAJ MÜDÜRÜ YASAĞI HATIRLATTI

Plaj görevlilerinin bu şekilde denize giremeyecekleri uyarısında bulunduğu alkollü şahıslar denize girmekte ısrar edince Plaj Müdürü Abdullah Bakır, şahıslara külotla denize girmenin yasak olduğunu söyledi.

KADINLARI KAMERAYA ÇEKEN ŞAHIS LİNÇ EDİLMEK İSTENDİ

Kavga esnasında telefonunun kamerası ile kadınları kameraya çekerek taciz eden bir kişi de çevredekilerin şikayeti üzerine linç edilmek istenirken polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Olay yerinde incelemelerde bulunan polis, çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

YAŞANAN KAVGA VE PANİK GÜVENLİK KAMERASINDA

Olay anında yaşanan panik ve koşuşturmaca ise plajın güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde kalabalık grubun bıçak ve sopalarla koşması yer alıyor.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Zonguldak 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Galatasaray'ın Adana Demirspor kamp kadrosu! Kadroda kimler var? Hudutsuz Sevda nerede çekiliyor? Hudutsuz Sevda setleri nerede? Brighton Manchester City maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Brighton Manchester City maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500

Yorumlar (139)

MERTAlmanya:

ISTE KARDESIM TÜRKIYEDE NE HUKUK KALMIS HIC BIRSEY KALMAMIS AKP SAYESINDE HERKESDE SILAH SOPA BICAK BU MILLETI BÖYLE CAHIL YOBAZ YAPTI BU AKP YOBAZLARI

22
47
yanıtYanıtla
Ttfan:

Ne alaka başınıza taş düşse siyasetten biliyorsunuz. Biraz zeki olun. Metin olmayın

yanıt12
yanıt4
Miroğlu:

Yav şunu hiç anlamam.Sokağa donla çıksan deli derler.Sen de utancından yerindibine girersin.Evde bile öyle.Bikinili kadınları da anlamam.Balkona öyle çıksan ya da sokağa olay olur.Namus olur.Ama o plajda ne değişiyorsa?!kadın da kız da herif te utanma olmaz .Ne farkediyor ki aynı yerler görünmüyor mu Plajdakiler farklı bir tür mü?Anlamıyorum.!

47
2
yanıtYanıtla
Miroğlu:

Yapacak birşey var.Senin gibi genişlerin boynuzlarını törpülemek lazım

yanıt2
yanıt0
...:

Haramin bol odugu yerde insan haramada alisiyor ondadir bu dedigin,insan bukalemun gibidir oldugu yere ayak uydurur....fitratinda vardir insanin bu haller

yanıt14
yanıt0
Yapacak bir sey yok:

Bu senin cahilligin.

yanıt5
yanıt8
damla:

denize neyle girecez peki? Sen şortla girerken kadınları cezbetmiyorsunda biz mayo ile girincemi seni cezbediyoruz? sende şortla girme haşemayla gir bizde haşemayla girelim olsun bitsin. herşeyi kadınlardan beklemeyin sizde kendinize çeki düzen verin.

yanıt4
yanıt2
ZENGİN:

Gider sigaraya oraya buraya para verir altına bir şort alamamış ayı oğlu ayı. Özel tim kurucan bunlarıda vurucan

42
6
yanıtYanıtla
miran:

bu memlekete ancak akpelilerde donla girer denize ama adamlar alkollüymüs demekki neymis irkci fasit parti mhpli bunlar kalabalik olduklarindan anlasiliyor zaten

15
25
yanıtYanıtla
muro:

Bence CHP lıdır çünkü alkolliler

yanıt18
yanıt6
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title