Haberler

Donk: Şampiyon Olursak Türkçe Rap Yapacağım

Güncelleme:

Donk Şampiyon olursak Türkçe rap yapacağım İmza atmadan önce Sneijder ile konuştum, 'Gel' dedi' geldim Fatih Terim'den bana milli takım için teklif gelirse büyük onur duyarım Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katığı Ryan Donk, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Donk Şampiyon olursak Türkçe rap yapacağım

İmza atmadan önce Sneijder ile konuştum, 'Gel' dedi' geldim

Fatih Terim'den bana milli takım için teklif gelirse büyük onur duyarım

Galatasaray'ın ara transfer döneminde kadrosuna katığı Ryan Donk, Antalya kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Sarı-Kırmızılı kulübe imza atmadan önce Wesley Sneijder ile konuştuğunu söyleyen Donk, Wesley bana 'gel' dedi. Çünkü bu kulüp çok büyük dedi. Burada hayallerini gerçekleştirebilirsin dedi. Ben de geldim şeklinde konuştu.

11 puan farka rağmen bunun kapanabileceğine değinen Hollandalı oyuncu; Nereden baktığınız önemli. Geriden takip etmek önde gitmekten bazen daha iyidir. Galatasaray her zaman şampiyonluğa oynayan bir takım. Bence bu fark kapanır. Söz veriyorum şampiyon olursak rap şarkısı söyleyeceğim dedi.

Donk'un diger açıklamaları şöyle

Felipe Melo çok büyük işler yaptı. Herkes O'na büyük saygı gösterdi. Bu kulüp için ne yaptığı ortada. Bende O'na saygı duyuyorum. O şu an aramızda değil. O'nun yerinde artık ben varım. Amacım oynayacağım bütün maçlarda yüzde yüzümü vermek. Felipe Melo ile kıyaslanamam ama katkı sağlamak isterim. Burada olmak üstümde baskı hissettirmiyor.

İstanbul'u çok seviyorum, trafiği dışında. Bu ülkeyi çok seviyorum. Fatih Terim'den bana milli takım için teklif gelirse büyük onur duyarım. Ama ben beş yılımı hala doldurmadım. O yüzden oynayamam. Daha teklif gelmedi ama gelirse onur duyarım. ve o zaman düşünürüm.

UEFA Avrupa liginde hem bizi hem rakipleri zorlu maçlar bekliyor. Avrupa'da attığımız ve yediğimiz gollere dikkat etmek gerekiyor. Üst turlara gidebilecek kaliteye sahip olan kaliteli bir takımız.

Transfer döneminde bana bir sürü telefonlar geliyordu. Saat başı beş kez beni arıyorlardı. Bankaya, alışverişte herkes bine transfer için arıyordu. Tuvalatte rahat ediyordum. Çünkü telefonumu yanıma almıyordum. Kasımpaşa'da bazen beraberlik başarı sayılabilir. Ama burada hedef hep galibiyet. Burada beraberlik bile başarısızlık sayılır.

İki mevkide oynayabiliyorum. Ama benim tercihim ön liberodur. Orada daha çok topla oynamayı seviyorum. Stoperde de olabilir ama hocam nerede görev verirse orada oynarım.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Wesley Sneijder Galatasaray Fatih Terim Ryan Donk Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title