Haberler

Dondurucu Soğukta İşe Giden Adam ABD'de Gündem Oldu

Güncelleme:

56 yaşında dondurucu soğuğa meydan okuyan adam, Amerikan basınının ilgi odağı oldu.

ABD'de gündem yaratan 56 yaşındaki adam, eksi 23 derecede her gün 2 saat bisiklet sürüyor. İşe giden yolda adamın bıyıkları bile buz tutuyor.

İŞ YERİ 27 KİLOMETRE UZAKLIKTA

ABD yoğun kar yağışına ve sıfırın altındaki havaya aldırmayan bu adamı konuşuyor. Ohio eyaletinin Madeira kentinde yaşayan Fraser Cunningham, eksi 23 derece soğukta yaklaşık 27 km uzaklıktaki işine her gün bisikletle gidiyor.

ÜLKEDE İLGİ ODAĞI OLDU

Dondurucu soğuğa aldırmayan ve 18 aydır işine bisikletle giden 56 yaşındaki adam ilgi odağı olmuş durumda... Ülke basınına konuşan Cunningham, soğuktan korunmak için termal kıyafetler giydiğini ve her gün yaklaşık 2 saatinin yolda geçtiğini belirtiyor.



Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 24 Nisan Çarşamba Survivor yeni bölüm! Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 24 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! MÜGE ANLI CANLI İZLE! 24 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden neden ayrıldı? Mesut Komiser Arka Sokaklar'a dönecek mi? AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 24 Nisan!
500

Yorumlar (52)

TÜRKMobil-ANDROID:

Allahım sen bu soğukta işe giden evsiz sokakta kalan ekmek parası icin helalinden kazanmaya çalışan bütün kullarını açlıkla ve soğukla sınama yarabbim . amin

51
1
yanıtYanıtla
mustafaMobil-ANDROID:

burnunu temizle pis burnunu görmek zorundamıyız

5
26
yanıtYanıtla
ismailMobil-ANDROID:

helal olsun ak hırsızlar okusun

19
9
yanıtYanıtla
Ömers:

Bizde bu kadar soğuk olsa millet işe gitmez. Helal olsun adamlar her alanda öndeler bizde.

25
0
yanıtYanıtla
...:

bizim gibi yünlü içlik giyen bir millete böyle şeyler ütopik geliyor. . .

22
2
yanıtYanıtla
civan:

bu adamlar böyle olduğu için bizden çok ilerideler

21
1
yanıtYanıtla
huzurmobilWeb@haberler.com:

Ekmek parasi

18
1
yanıtYanıtla
kenan:

biz erzurumda eksı kırkta ıse gıdıyoruz bu nekı 23 uha hah

14
3
yanıtYanıtla
BİLAL:

ULAN TAMDA YEMEK YİYECEKTİK. .

10
6
yanıtYanıtla
meydanlimobilWeb@haberler.com:

Otobüste tacizmi etmişler binmiyo bisikletle gidiyo allah akıl versin.ekmek parası yazmislarda adam ekmek değil fantezi peşinde

2
14
yanıtYanıtla
Tüm 52 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title