Haberler

Donanma Komutanlığı Kapılarını Engellilere Açtı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Engellilerin Poyraz Limanı ve Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesi'ni gezmesi- Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren'in engellilerle sohbet etmesi- Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ile röportaj Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığında etkinlik düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Engellilerin Poyraz Limanı ve Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesi'ni gezmesi- Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren'in engellilerle sohbet etmesi- Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ile röportaj Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığında etkinlik düzenlendi.Etkinlik kapsamında Poyraz Limanı'na alınan engellilere TCG Yıldırım Fırkateyni Seyir Subayı Deniz Kurbay Binbaşı İlyas Güleç tarafından komutanlık bünyesindeki savaş gemileri hakkında bilgi verildi.Burada engellilerle bir araya gelen Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Hayrettin İmren, ziyaretçilere Türk donanmasının sahip olduğu güç ve yetenekleri anlatarak, Türkiye'nin, dünyanın en güçlü donanmalarından birine sahip olduğunu söyledi.Limanda bulunan gemiler önünde fotoğraf çektiren engelliler, daha sonra Deniz Harp Silah ve Araçları Müzesi'ni gezdi.- "Engelliler gururlandı"Gölcük Engelliler Dernek Başkanı Hasan Bat, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kafile içinde daha önce donanmadaki gemileri ilk kez görenlerin olduğunu söyledi.Donanmada yer aldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Bat, "Allah donanmamıza, askerimize, polisimize zeval vermesin. Türkiye bir araya geldiğinde yapamayacağı hiçbir şey yok. Rusya, 'doğalgazı keseriz' gibi açıklamalar yapıyor. Doğalgazı kesse ne olacak eskiden tezek, odun yakmış insanlarız. Biz de gerekirse bugün aynısını yaparız. Bugün donanmayı geziyoruz, Türk donanması, ordusu ve askeriyle kimse başa çıkamaz" diye konuştu. Mehmet Kamış da donanmanın ne kadar güçlü olduğunu gördüklerini dile getirerek, kendisi gibi tüm arkadaşlarının gururlandığını kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Engelliler Günü Türkiye Gölcük Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title