Haberler

Donanma Komutanı Oramiral Kösele Abana'da

Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Abana'da bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

Donanma Komutanı Oramiral Veysel Kösele, Abana'da bazı ziyaretler gerçekleştirdi.

İlçe merkezindeki bir otelde onuruna verilen programa katılan Oramiral Kösele, Abana Kaymakamı İsa Karaaslan, Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Erdal Aksu, Belediye Başkanı Rıdvan Oyar ve Emniyet Amiri Ferhat Gül tarafından karşılandı.

Programın ardından ilçeye hakim bir noktada yer alan kent ormanını gezen Kösele'ye, Kaymakam Karaaslan bilgi verdi.

Milli Mücadele döneminde Karadeniz'de gemileri gözetleme yeri olarak kullanılan ve halk arasında "bahriyelilerin yeri" olarak bilinen alanda manzarayı izleyen Kösele, ziyaretin anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

Hacıveli mevkisindeki Yeşilyuva Mesire Yeri'ni de ziyaret eden Oramiral Kösele ve beraberindekiler, ormanlık alanda yürüyüş yaptı. Kösele ve beraberindeki heyet, gezinin ardından tesisin kafeteryasında ilçe protokolüyle sohbet etti.

Kaymakam Karaaslan, ziyaretinin anısına Donanma Komutanı Oramiral Kösele'ye yöresel ürünlerden oluşan sepet takdim ederken, Kösele de ilçe ziyaretinin anısına Kaymakam Karaaslan'a plaket verdi.

Kösele'nin ziyaretlerine Karadeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan, Deniz Binbaşı Ercan Keskin ve Deniz Binbaşı Muharrem Öner eşlik etti.

Kaynak: AA / Güncel

Veysel Kösele Rıdvan Oyar Karadeniz Abana Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title