Haberler

Domuz Avında Arkadaşlarını Vurdu

Bolu’nun Mengen ilçesinde arkadaşlarıyla domuz avına giden bir şahıs, yanındaki arkadaşlarından birini kazara öldürürken, diğerini de yaraladı.

Bolu'nun Mengen ilçesinde arkadaşlarıyla domuz avına giden bir şahıs, yanındaki arkadaşlarından birini kazara öldürürken, diğerini de yaraladı.

Edinilen bilgiye göre, olay gece saatlerinde Başyellice köyü yakınlarında meydana geldi. Mengen'de yaşayan Mustafa K., Bayram Ç. ve Gökmen F. isimli arkadaşlar, tarlalara zarar veren domuzları avlamak için ava çıktı. İddiaya göre, üç arkadaş nöbetleşe beklemeye başladı. Bu sırada Mustafa K., çalıların arasından ses gelmesi üzerine domuz geldiğini zannederek ateş etmeye başladı. Av tüfeğinden çıkan saçmaların isabet ettiği Bayram Ç. hayatını kaybederken, Gökmen F. yaralandı. Olay yerine gelen ambulansla iki şahıs hastaneye kaldırılırken, Mustafa K. ise gözaltına alındı. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mengen Bolu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

ilhan şimşekilhan2147@gmail.com:

Acaba tek sefer mi ateş acti benim oglumun sinif arkadasi idi bugun cenazeye gittiler istanbuldan

0
0
yanıtYanıtla
umit altuntabakumitaltuntabak@hotmail.com:

tek sefer değil yaralananda benim akrabam

yanıt0
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title