Haberler

Domotex Halı Fuarına Kaşmir Halı Damgası

Güncelleme:

"Sektörde farklı olan fark yaratan kazanır"

Dünyanın en büyük halı markaları arasında yer alan ve bu yılda fuarda yeni halı modellerini sergileyen Kaşmir Halı standı konukların ilgi odağı oldu.

Yüzlerce firmanın katıldığı Uluslararası Domotex Halı Fuarında yeni koleksiyonlarını görücüye çıkaran Kaşmir Halı sektöründeki liderliğini ve halı modasının belirleyici misyonunu sürdürmeye devam ederken fuara gelen konukların ilgi odağı haline geldi. 10 farklı koleksiyonuyla fuarın en çok ziyaret edilen markası olma özelliğini de taşıyan Kaşmir Halı ABD ve Ortadoğu ve Uzakdoğu'dan gelen alıcıların mercek altına aldığı marka olmayı başardı. Gaziantep Valisi Erdal Ata, Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'in de ziyaret ettiği Kaşmir Halı standında görücüye çıkan ve büyük ilgi gören yeni koleksiyonlar önümüzdeki dönem içerisinde dünya halı modasının belirleyici modelleri olmaya aday. Fuarla ilgili genel bir değerlendirme yapan Gülsan Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Topçuoğlu bu yıl 10 yeni koleksiyonla katıldıkları fuardan memnun olduklarını belirterek ""Kaşmir Halı 2005 yılında Gülsan Holding bünyesinde 75.000 m2 lik bir alan üzerinde kurularak modern teknoloji ile donatılmış tesislere sahiptir. Bu gün bir dünya markası olmayı başaran Kaşmir Halı bu modern tesislerinde 22 farklı kalitede üretim yapmaktadır. Her bütçeye ve her beğeniye yönelik geniş ebat, desen ve renk çeşidi ile hizmet veren Kaşmir Halı'nın misyonu, üretimden satışa ve satış sonrası hizmete kadar tüm aşamalarda en yüksek kaliteyi sağlamaktır. Yurtiçinde 10 bölge bayii ve 1100'ün üzerinde satış noktası ile hizmet veren Kaşmir Halı, teknolojik gelişmeleri günü gününe takip eden, üretimini en son teknolojiye sahip üretim teknikleri ile gerçekleştiren ve teknolojik üstünlüğü sayesinde de dünya standartlarında üretim yapan bir kuruluştur. ABD ve AB ülkeleri başta olmak üzere dünyanın birçok ülkesine halı ihracatı gerçekleştiren Kaşmir Halı bu ülkelere Anadolu'nun binlerce yıllık kültüründen günümüze gelen mistik desenleri ve tasarımları da ulaştırarak önemli bir kültür hizmetini de gerçekleştirmektedir. Bu yıl 10 yeni koleksiyonumuzla fuara katıldı. Yurt içi ve yurt dışından gelen konukların büyük ilgisini görüyoruz. Fuar Gaziantep için önemli bir misyon üstlenmiştir. Dünyada parça halı üretiminin %57'lik kısmının Gaziantep'te yapılıyor olması böyle bir fuarında gerekliliğini bir kez daha ortaya koymuştur. Fuara katılan bütün firmaların yeniliklerini sergilemesi Gaziantep'te sektörümüzün AR-GE VE İnovasyona verdiği öneminde en büyük göstergesidir" dedi.

Kaşmir Halı modern koleksiyonlarıyla modanın belirleyicisi rolünde

Kaşmir Halı modern üretim tesisleri yanında AR-GE ve İnovasyon'a önem vererek bünyesinde oluşturduğu birimlerle sektörün dünya genelindeki nabzını tutarken üretimden tüketime kadar ürünün bütün aşamalarında bilimsel metotlarla yapılan çalışmalar sonucu halı modasının oluşmasındaki rolüyle de önemli bir misyon üstlenmiştir. Her yıl yenilenen koleksiyonlarıyla dikkat çeken Kaşmir Halı sektörün bu alandaki dünya genelinde belirleyici liderleri arasında yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mehmet Erdoğan Erdal Ata Gaziantep Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title