Haberler

Domaniç'te Orman Yangını

Kütahya'nın Domaniç ilçesi yakınlarında çıkan orman yangını yapılan müdahaleyle 3 saat içerisinde kontrol altına alındı.

Kütahya'nın Domaniç ilçesi yakınlarında çıkan orman yangını yapılan müdahaleyle 3 saat içerisinde kontrol altına alındı. Yangında 8 hektarlık ormanlık alan zarar gördü.

Domaniç ilçesine bağlı Kırık Köyü yakınlarında akşam saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenden orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle yayılan yangına 3 adet ikmal aracı, 6 arazöz, 3 adet ilk müdahale aracı, 30 yangın söndürme ekibi ve 20 mükellef ile Bursa'da gelen 1 helikopterin de katılımıyla müdahalede bulunuldu. Yangın yaklaşık 3 saat süren çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Kütahya Orman Bölge Müdürü İbrahim Ergüven yangında 8 hektarlık alanın zarar gördüğünü belirterek şunları söyledi:

"Çıkan yangına orman işletme müdürlüğümüz ekipleri kısa sürede müdahale etti. Aşırı rüzgarla büyümekte olan yangın arkadaşların yoğun gayretleri sonucu müdahale edilerek yaklaşık 3 saatte kontrol altına alındı. 6 hektarı örtü, 2 hektarı tepe yangını olmak üzere toplam 8 hektarlık alan yandı."

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde ise çıkan arazi yangınında saman balyaları yandı. Tavşanlı-Kütahya karayolunun 4'üncü kilometresindeki yangına Tavşanlı Belediyesi itfaiye ekipleri müdahalede bulundu. Yangın yapılan çalışmalarla kontrol altına alınarak söndürüldü. - Tahya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tavşanlı Kütahya Domaniç Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title