Haberler

Domaniç'e Yürüyüş Yolu

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için fırsatlar oluşturmaya devam ediyor.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşlar için fırsatlar oluşturmaya devam ediyor. Bakanlığa bağlı Orman Genel Müdürlüğü (OGM) Ege'nin güzide yerlerinden Domaniç Ormanları'nda toplam 30 kilometrelik yürüyüş yolu yaptı.

Yapılan yürüyüş yolları ile vatandaşlarımız ve tabiat tutkunu turistler Türkiye'nin tabii varlığının eşsiz bir köşesi olan; zengin bir alt flora ve yaban hayatı potansiyeline sahip Domaniç Ormanları ile tanışma fırsatı yakalayacak.

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, vatandaşları Domaniç'e davet ederek, "Ormanlarımız bizim eşsiz tabiat değerlerimiz ve her bir yörede benzersiz güzelliklere sahip. Domaniç Ormanları da onlardan bir tanesi. İçbatı Ege Bölümü'nde yer almasına rağmen özelikleri bakımından Karadeniz Bölgesi'ne benziyor. Toplam 30 kilometre Sultan Abdülhamit-Evliya Çelebi-Karderesi-Pazaralanı Yürüyüş Parkurları sadece yürüyüş için değil, sanatsal ve bilimsel gözlem yapmak için mükemmel bir konuma sahip" dedi. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orman Genel Müdürlüğü Türkiye Domaniç Ege Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title