Haberler

Dolunayda 'İç Kahramanı' Bulmak..

Güncelleme:

Palmalife Bodrum Resort &Spa ve sahili Palmabeach; sonsuzluğa uzanan doğa ve deniz manzarası eşliğinde, 31 Temmuz-1 Ağustos 2015 tarihleri arasında sıradışı bir dolunay etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

'Dönüşümsel Yaşam Koçu' Zekiye Olgaçay; iki gün süren seminerinde katılımcılara, kişinin kendi hayatı üzerindeki kontrolünü tekrar ele geçirmesini, iç dünyasına keşif yolculuğunu, kahraman arayışlarına son vererek, asıl kahramanın kendi özünde varolduğunu farketmesini sağlayacak benzersiz bir deneyimi yönetecek

Doğal güzellikleri korunan, berrak koyu, beyaz ince kum plajı ile huzur veren, genellikle aileler, romantik çiftler, gençler, kendisiyle baş başa kalmak isteyen, ruhsal & bedensel arınmayı hedefleyen kişiler tarafından tercih edilen Palmabeach; 31 Temmuz- 1 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek Zekiye Olgaçay'ın dolunay meditasyonu ve Kahramanın Yolculuğu' adlı sıradışı semineri ile bir ilke imzasını atacak.

'Kahramanın Yolculuğu' adında sıradışı bir workshop...

Uzun yıllar uluslararası kurumsal şirketlerde yöneticilik yaptıktan sonra kendi kişisel iç yolculuğuna çıkarak kariyerini yeniden yapılandıran Zekiye Olgaçay; Newton Institute Regresyon Klinik Hipnoterapi, JFK Üniversitesi, Ford Institute Of Ingetrative Coaching ve bunların yanı sıra benzer diğer eğitimleri de alarak 'Dönüşümsel Yaşam Koçu' ve 'Regresyon Terapisti' olarak uzmanlaştığı meslek hayatında edindiği tecrübeleri seminerinde katılımcıları ile paylaşarak onlara hayatlarına kendi kontrolleri doğrultusunda yön verebilmeleri ve onu istedikleri doğrultuda dönüştürebilmeleri için rehberlik ediyor.

Büyükelçi bir babanın kızı olarak; Brezilya'dan Mısır'a, İngiltere'den Kuveyt'e pek çok kültür tanıyan Olgaçay, dünyanın önde gelen kişisel gelişim ve spiritüel iderleri ile yürüttüğü çalışmalar, aldığı eğitimler ve kişisel deneyimlerinden yola çıkarak birikimlerinden katılımcıların en iyi şekilde faydalanmasını hedefliyor.

Seminerinde; kişinin hayatını kurtarmaya gelecek bir kahramanın varolmadığını, asıl kahramanın, eğer kişi farkedebilirse, kendisinin içinde yer aldığını savunan Olgaçay; seminerinde arzu edilen hayatı yaşamanın, hayal edilen dünyayı oluşturmanın tamamen kişinin kendi elinde olduğunu vurguluyor. Kişinin dış dünyasını arzu ettiği doğrultuda değiştirebilmesinin yolunun içinde var olan gizli kahramana ulaşabilmesinde olduğunu, bu değişimi gerçekleştirecek enerji ve gücün ancak bu bağlantı kurulduğunda ortaya çıkabileceğini workshop'unda uygulamalarla deneyimletiyor.

'Kahramanın Yolculuğu' adını verdiği workshop'unda; serbest bırakma, bağışlama, hayatın amacını anlama, kendi öz benliğinle iletişim kurma, film örneklerini inceleme ve değerlendirme, egzersiz ve meditasyonlar içeren interaktif bir çalışma ile süreci destekliyor. Derin meditasyonla kişinin özünden destek alınması iç 'kahramanı' ile bağlantı kurması sonrasında da hayatına pratik sonuçlarla yansıyabilmesi için hedef belirleme ve aksiyon uygulamaları yapılıyor. 4.5 Saat süren workshop çalışması 'kendi ışığının parıldamasına izin veren bireyin, ortaya çıkan enerjiden çevresindeki kişilerin de faydalanmasına, onların da aynını yapmasına olanak tanıdığını gözler önüne seriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bodrum Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title