Haberler

Dolarda Yeni Zirve

Güncelleme:

Dolar güne tarihi rekorla ile başladı. 1 dolar 2.5730'a kadar yükseldi.

Dolar/TL, küresel piyasalarda doların 11.5 yılın zirvesinde seyretmesi ile 2.5730'a kadar yükselerek yeni zirvesini test ederek güne başladı. Dün akşam saatlerinde 2.5705'i test eden TL, doların dış piyaslarda fiyatının hızla yükselmesi ile değer kaybetti.

LİRA'DA KAN KAYBI

TL'deki değer kaybı diğer gelişmekte olan ülkelerin üzerinde seyrediyor.

YILBAŞINDAN BU YANA DOLARIN KAZANCI

Yılbaşından bugüne dolar endeksi yaklaşık yüzde 6 değer kazanırken TL'nin dolar karşısındaki değer kaybı ise yüzde 9'u aştı ve Brezilya reali ile birlikte en çok değer kaybeden para birimlerinin başında yer aldı.

SİYASİ BASKI DOLARIN ATEŞİNİ YÜKSELTTİ

Ekonomistler siyasetçilerin faiz indirimi yönündeki baskılarının kurdaki sıçramaya rağmen Merkez Bankası'nın faiz artışını gündeme almasını zorlaştırması ve ekonomi yönetiminden gelen farklı sesler piyasadaki stresin artmasına neden olduğu ve TL bu endişelerle gelişmekte olan para birimlerinden negatif ayrışmasına sebepiyet verdiği görüşünde.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (107)

oslo:

Yolsuzluğu göre göre AKP yi desteklerseniz olacağı bu

25
7
yanıtYanıtla
...:

10 kuruş artışa vatan haini ilan edilen gezi parkı eylemcileri ne karşın her konuşmasında olay çıkaran ve 70 kuruş artış yapan rte için kimse vatan haini demiyor. . .

9
14
yanıtYanıtla
BAKIŞmobilWeb@haberler.com:

YOLSUZLUK CIKTI AKP NIN OYU ARTTI ULKEYE IKI MILYON SURIYELI GELDI MILYAR DOLARLAR GITTI AKP NIN OYU ARTTI ULKE TEROR YUVASI OLDU AKO NIN OYU ARTTI ZENGIN DAHA ZENGIN OLDU AKO NIN OYU ARTTI FAKIR HASTANEYE GIDEMEZ OLDU AKP NIN OYU ARTTI HALK PAZARA GIDEMEZ OLDU AKP NIN OYU ARTTI DOLAR UCTU AKP NIN OYU ARTTI UYUMAYA DEVAM TURKIYE

20
3
yanıtYanıtla
mertza:

türk halkı son 1 ayda en az yüzde 15 fakirleşti bu devalüasyondur öncelikle bunun bilinmesi gerek

21
0
yanıtYanıtla
bundan güzel faiz var mı:

45 günde parasını dolara yatıran yüzde 12 kazanmış, tayyip yıllık 0. 5 puan faiz için ortalığı ayağa kaldırıyor.

20
1
yanıtYanıtla
NECO:

merkez bankası neyi ispatlamaya çalışıyor bu millete ihanettir

0
18
yanıtYanıtla
BarkaNmobilWeb@haberler.com:

Hala bir AKP linin doların artışını PARALELE bağlamaması çok ilginç bir durum..

14
4
yanıtYanıtla
akape istifa:

her gün biraz daha fakirleşiyoruz. .

15
2
yanıtYanıtla
insan evladi:

dikkat ederseniz surekli ali babacan`la merkez bankasi baskanina firca atip duruyor kameralar onunde. neden ?? cunku o da biliyor krizin kapida oldugunu, herseyi bu adamlarin uzerine yikacak. . . bunlarinda, bunlara destek verenlerinde yatacak yeri yok, vebali cok agir olacak. . . ben hakkimi sizlere helal etmiyorum oy verenler, bakalim kul hakkiyla cennete girebilecek misiniz? Allah, bana herseyle gelin ama kul hakkiyla gelmeyin diyor.

16
1
yanıtYanıtla
temenni:

adamlar on senede elde ettikleri kazanımların hepsini şimdi geri veriyor dostu düşman ettiler düşmanı teröristi dost anlamadım sanki büyü yapıldı bu akp benim tanıtığım oy verdiğim akp değil

16
0
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title