Haberler

Dolar ve Euro Bugün Kaç TL Oldu? 5 Aralık Dolar ve Euro Fiyatları

Güncelleme:

Dolar bugün kaç TL oldu? Dolar ve euro fiyatları ne kadar oldu? 5 Aralık Pazartesi dolar ve euro fiyatları haberler.com'da

Dolar ve euro fiyatlarını sizler için derledik. Serbest piyasada dolar 3,5370 liradan, euro ise 3,7370 liradan güne başladı. İstanbul Kapalıçarşı'da 3,5350 liradan alınan dolar 3,5370 liradan, 3,7350 liradan alınan euro ise 3,7370 liradan satılıyor. Önceki kapanışta doların 3,5430 liradan, euro ise 3,7080 liradan satılmıştı. Euro, İtalya'daki Anayasa referandumunun hükümetin isteğinin tersine sonuçlanmasıyla son dokuz aydır en düşük seviyeye geriledi. Euro, Türk lirası karşısında 3.73, 3.74 seviyelerinde seyrediyor.Euro, İtalyanların yüzde 59'unun Renzi'ye karşı oy kullanmasıyla birlikte, 16 önemli paranın tamamı karşısında değer kaybetti. Buna karşın euro, Başbakanın konuşması sırasında kayıplarının bir kısmını geri alırken, yen dolar karşısında erken işlemlerdeki kazançlarını geri verdi.

DOLAR HAFTAYA YÜKSEK TANSİYONLA BAŞLADI

Doların global bazda güçlü seyri ve iç gelişmeler nedeniyle Cuma günü tarihi zirveyi gördükten sonra gerileyen dolar/TL, hafta sonunda İtalya'da gerçekleşen referandumun risk iştahını azaltmasıyla yeniden yükselişe geçti. Doların global bazda güçlü seyri ve iç gelişmeler nedeniyle Cuma günü tarihi zirveyi gördükten sonra gerileyen dolar/TL, hafta sonunda İtalya'da gerçekleşen referandumun risk iştahını azaltmasıyla yeniden yükselişe geçti.


Kaynak: Haberler.com / Gündem

İstanbul İtalya Gündem Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title