Haberler

Dolar Uçak Düşüp Yeni Hükümet Açıklanınca 2,88'i Aştı

Güncelleme:

Dolar, TL karşısında yeni kabinenin açıklanmasıyla 2,88'i aştı.

DOLAR HIZLA YÜKSELDİ

Güne 2,85 seviyesinden başlayan Suriye sınırında Türk jetleri tarafından bir savaş uçağının düşürülmesinin ardından 2.87'yi aşan dolar/TL paritesi, yeni kabinenin açıklanmasının ardından 2,8845'i gördü. Dolar, TL karşısında şu sıralarda 2,87 seviyesinden işlem görüyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Suriye Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bitlis İl Emniyet Müdürü kimdir? Ortaç Şekerlioğlu kimdir? Bombacı Mülayim olayı ne, Bombacı Mülayim kim, adı ne? Bitlis, Bombacı Mülayim neden gözaltına alındı? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 17 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 17 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 17 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 17 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir?
500

Yorumlar (11)

BİRŞEY:

OLMAZ. Bir şey olmaz. ne. olacak. istikrar dediniz. din dediniz. din elden gidiyor dediniz. alın size istikrar Alın size din. imam hatip okulu. Daha çok ne istiyorsanız. vereceklerBeter olun. Geleceğimizi satan Mahluklar. Daha durun yolun Başındayız.

14
2
yanıtYanıtla
Öyle değil mi?:

Türkiye Rus Uçağını vurdu Amerikanın istediği ve beklediği oldu Amerika kazandı. Dolar yükseldi yine Amerika kazanmaya devam ediyor

9
1
yanıtYanıtla
yildiz:

sen oyle san amerikanin ekonomisi zor durumda .

yanıt1
yanıt1
özdemir:

aynı uçaklar doları da vurur düşürür inşallah

7
1
yanıtYanıtla
....Adınızı Yazın:

AĞLAMAYIN LAN . . . . ÇALIŞIN . . .

2
4
yanıtYanıtla
veli:

bu dolar nasıl cıkıyor lütfen bir bilgili abimiz benı bılgılendırsın ? uçağın düşmesi ile doların yükselmesi arasındakı bagı anlaşılır bır dille öğrenmek istıyorum ?

4
1
yanıtYanıtla
.....Adınızı Yazın:

NEYMİŞ. . . . . DÜZGÜN DIŞPOLİTİKA YAPACAKMIŞSIN. . . . BİRİLERİN MAŞASI OLMAYACAKSIN . . . BATI İSTEDİ DİYE ESAD DEVİRME SEVDASINA GİRMEYECEKSİN . . . BULAŞMAYACAKSIN . . . ÜLKE ÇIKARLARINI GÖZETECEKSİN . . . DUYGUSAL DAVRANMAYACAKSIN . . . ÜLKEN İÇİN ÇALIŞACAKSIN. . . AMA ARTIK OK YAYDAN ÇIKTI. . . ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN . . .

5
0
yanıtYanıtla
yildiz:

dolar la kumar oynamayin alip satmayin esasinda borsa tamamen bir kumardir. buyuk baliklar kucuk baliklariyer. yatirim hisse istiyorsaniz guvendiginiz firmalarin ve temettu verenlerinden alin elinzde tutun. 2018 de butun dunya eknomisi ve dolar coook dusecek

3
0
yanıtYanıtla
Banker hüso:

Bir dip not ! Sadece Rusya değil Çin İran Irak ve Mısır da Tr ye karşı Rusya nın arkasında olup ekonomik ve diplomatik ambargo uygulayacak! DOLARA YÜKLENİNNNN 5 AYDA YÜZDE 50 TEMİZİ VAR .

2
0
yanıtYanıtla
CCC:

YAV OLSA NE OLUCAK. . . . 5 AY SONRA HALİMİZ NE OLACAK BİLİRMİSİN . . . . . ARTIK SURİYE Mİ OLUR PAKİSTAN MI OLUR . . . . RUSYA İLE SURİYEDE SAVAŞTA MI OLURUM . . . . NE FARKEDECEK. . . BOŞ İŞLER BUNLAR. . . . EKONOMİYİ GEÇTİM . . . . CAN DERDİNDE OLMAZSAK İYİ DERİM

yanıt3
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title