Haberler

Dolaptan İzinsiz Aldığı Poğaçaların Parasını Bıraktı

Güncelleme:

Bilecik'te iş yerinin önündeki kapağı açık tutulan ekmek dolabından ücretini ödemeden 3 poğaça alan kişi, bir süre sonra yazdığı notu ve 4 lirayı aynı dolaba bıraktı.

Bilecik'te Tevfikbey Caddesi'nde bir kişi, bir iş yerinin önündeki kapağı açık tutulan ekmek dolabından ücretini ödemeden üç poğaça aldı. Bir süre sonra yazdığı notu ve 4 lirayı aynı dolaba bıraktı.

EKMEK DOLABINDA 4 LİRA VE NOT BULDU

Tevfikbey Caddesi'nde faaliyet gösteren esnaf Erhan Bayrakçı, iş yerine geldiğinde kapağını her zaman açık bıraktığı ekmek dolabında 4 lira ve yanında bir not buldu.

"PARASINI BIRAKIYORUM"

Bayrakçı bulduğu notta, "Kusura bakmayın. İki gündür toplam üç poğaça aldım. Hakkınızı helal edin. Param yoktu. Kapağı açık bıraktığınız için teşekkür ederim. Parasını bırakıyorum." yazdığını gördü.

"PARASINI ÖDEMEDİĞİNİ NOTTAN ÖĞRENDİM"

Kentte yaklaşık altı yıldır esnaflık yapan Erhan Bayrakçı, AA muhabirine, parayı bırakan kişinin iki gündür ücretini ödemeden poğaça aldığını, dolaba koyduğu nottan öğrendiğini söyledi.

"RENCİDE OLMAMASI İÇİN KAMERA GÖRÜNTÜLERİNE BAKMADIK"

Söz konusu ekmek ve poğaça dolabının kapağını hiç kapatmadığını belirten Bayrakçı, şöyle konuştu:

"HERHANGİ BİR MADDİ BEKLENTİMİZ OLMADI"

"Kapatmadığımız için de zaten ihtiyaç sahiplerinin alması için teşvikte de bulunduk. Bundan herhangi bir maddi beklentimiz olmadı. Atamızdan, babamızdan gördüğümüz güzel bir olay vardı. Niyetler amellere göredir. Allah rızasını gözeterek yaptık. Arkadaş da iki gün almış, sonra da bir not yazarak parasını fazlasıyla bırakmış. Kim olduğunu bilmek isterdik ama rencide olmasın diye kamera görüntülerine de bakmadık."

Kaynak: AA / Güncel

Bilecik Kusura 3. Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (8)

rasimMobil-ANDROID:

ALLAH SIZIN GIBI ESNAFI KORUSIN SIZE BOL BOL KKAZANC VERSIN

32
0
yanıtYanıtla
OkanMobil-IOS:

Malsahibininde gönlü alan kadar zenginmiş zaten alınsın diye koymuş bu insanların oldugu dünyada hala umut var demektir

26
1
yanıtYanıtla
Oğuz Kağan Mobil-ANDROID:

Allah dukkanina halil ibrahim bereketi versin versin ki aç açık yokluk bilen birileri oldugunu bilelim allah senden razı olsun

18
1
yanıtYanıtla
DEDESİVANLINENESiKAYSERİLİYALNIZ1ADAM:

Allah hiç bir kulunu açlıkla talim etmesin . Getirip parasını dolaba koymasıda insani değerler bakımından gurur verici duygulandırıcı davranış olmuş. Esnafında hadise karşısında duruşu olgun vicdanlıca olmuş toplumumuza yakışır tutum olmuş.

16
0
yanıtYanıtla
Db:

Hıh bir zamanlar sıradan bir hayatın parçası olan bu davranışlar cumhuriyetimizle birlikte hayret edilecek şaşılacak olağanüstü olarak görülür oldu para bulan altın bulan sahibine verdiği için çok acayip bisey yapmış gibi görülür oldu yazık milletcek nerelerden nerelere gelmişiz

5
10
yanıtYanıtla
adil...:

Kesin parayı bırakan TÜRK ve MÜSLÜMAN

5
4
yanıtYanıtla
DUDULLULU_DUL_DUDU_31:

bende bir kuzu dolmasına hayır demem valla:D:D

3
2
yanıtYanıtla
amet:

Biz sogan soyuluyor Yasariyor gözler Bir millet soyuluyor Aldirmiyor öküzler Birileride artik biz caldik diyipte yurt dışına çıkardıklarını geri getirse . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title