Haberler

Dolandırıcıların Oyununa Gelmedi, Polise Haber Verdi

Zonguldak’ta telefonla dolandırılmak istenen kişi, bankaya giderek hesabını kontrol ettirmesinin ardından durumu polise bildirdi.

Zonguldak'ta kendisini savcı olarak tanıtan şüphelinin telefonla dolandırmak istediği 71 yaşındaki Sefer Akyol, bankaya giderek hesabını kontrol ettirmesinin ardından durumu polise bildirdi.

Soğuksu semtinde ikamet eden Akyol'u cep telefonuyla arayan dolandırıcı,  "banka hesabın terör örgütünün eline geçti" diyere,k hesabındaki parayı çekmesini isteyip Zonguldak Adliyesinin önüne çağırdı.

Durumdan şüphelenen Akyol, bankaya giderek önce hesabını kontrol ettirdi, ardından da durumu polise bildirdi.

Bankaya gelen ekiplerle polis merkezine giderek şikayetçi olan Akyol, gazetecilere yaptığı açıklamada, hayatında bu zamana kadar benzer durumlara hiç karşılaşmadığını söyledi.

Akyol, her ihtimale karşı bankaya gidip hesabındaki parayı kontrol ettiğini ve banka görevlilerini bilgilendirdiğini belirterek, "Ben dolandırılacağımı anladım ve araştırdım. Vatandaşlarımıza böyle bir telefon geldiğinde ilgilenmesinler. Bu kişilerin yakalanmasını istiyorum, benim canım yanmadı ama başkalarının canı yanabilir" diye konuştu. - Zonguldak

Kaynak: AA / Yerel

Zonguldak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title