Haberler

Dolandırdığı" 600 Bin Lirayla Rutin Kontrolde Yakalandı

İstanbul'un Beykoz ilçesinde bir kişiyi telefonla arayıp yaklaşık 600 bin lira dolandırdığı iddia edilen şüpheli, Kocaeli'de yunus timlerinin rutin kontroller sırasında paralarla birlikte yakalandı.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan yunus timleri, rutin kontroller sırasında bir otomobili durdurarak arama yaptı.

Söz konusu araçta çanta içerisinde yüksek meblağda nakit para ve çok sayıda ziynet eşyası bulunduğunu fark eden ekipler, durumundan şüphelenilen sürücü Mustafa Y'yi gözaltına aldı.

Mustafa Y'nin emniyetteki ifadesinde, İstanbul'un Beykoz ilçesinde ikamet eden G.F'yi telefonla arayarak terör örgütüne üye olduğunu, kayıtlarının silinmesi için para getirmesi gerektiğini söylediğini belirterek, görüşmenin ardından G.F'nin bir poşet içerisinde 101 bin 995 avro, 7 bin 700 dolar, 225 bin 900 lira, 2 inci kolye, 1 altın bilezik, 7 parça altın kolye bileklik, 4 altın yüzük ve 15 altın küpeyi belirledikleri yere bıraktığını kaydetti.

Konuyla ilgili bir süre önce Beykoz İlçe Emniyet Müdürlüğüne hakkında suç duyurusunda bulunulduğu öğrenilen şüpheli, İstanbul'a gönderildi.

Ele geçirilen nakit para ve ziynet eşyaları Gebze'ye gelen G.F'ye teslim edildi.

Kaynak: AA / Yerel

İstanbul Beykoz Gebze Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title