Haberler

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Mezuniyet Heyecanı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mezun olan öğrenciler ve aileleri Rektörün konuşması, müzik dinletisi Dereceye giren öğrencilere hediyeler verilmesi Dokuz Eylül Üniversitesi'nde bölümlerinden dereceyle mezun olan öğrencilere ortak mezuniyet töreni yapıldı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mezun olan öğrenciler ve aileleri

Rektörün konuşması, müzik dinletisi

Dereceye giren öğrencilere hediyeler verilmesi Dokuz Eylül Üniversitesi'nde bölümlerinden dereceyle mezun olan öğrencilere ortak mezuniyet töreni yapıldı.

Sabancı Kültür Sarayı'nda, Dokuz Eylül Üniversitesi'nin çeşitli Yüksek Okul, Meslek Yüksek Okulu ve Fakültelerinden dereceyle mezun olan 69 öğrenci için tören düzenlendi.

Törende konuşan Rektör Prof. Dr. Mehmet Füzün, kendisinin de bu yıl rektörlük görevini bırakacağını belirterek hem kendisi hem de öğrenciler için veda günü olduğunu söyledi.

Öğrencilerin çok önemli bir üniversiteden mezun olduğuna dikkati çeken Füzün, "Ben öğrencilik yıllarımda dereceye giremedim, hep bunun özlemi içerisinde oldum, sizleri tebrik ederim, yolunuz açık olsun." dedi.

Füzün, öğrencilerin mezun olmasında hocalarının büyük payı olduğunu aktararak, hepsine Dokuz Eylül Üniversitesi'ne sundukları katkıdan dolayı teşekkür etti.

Dokuz Eylül Üniversitesi'nde rektörlük görevini yürüttüğü dönem boyunca yaptıkları çalışmalardan bahseden Füzün, AR-GE, inovasyon, girişimcilik noktasında üniversitenin büyük adımlar attığını kaydetti.

Konuşmaların ardından, bölümlerinde dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler verildi.

Törende, Devlet Konservatuvarından bu yıl mezun olan bir öğrenci Kara Toprak isimli eseri piyanoyla çaldı. Programa üniversitede görev yapan öğretim üyeleri, öğrenciler ve yakınları katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Dokuz Eylül Üniversitesi Mehmet Füzün Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title