Haberler

Kula Dokumacılar Odasından Palabıyık'a Ziyaret

Güncelleme:

Kula Dokumacılar ve Manifaturacılar Odası yönetimi, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kula Dokumacılar ve Manifaturacılar Odası yönetimi, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Kula Dokumacılar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Fehmi Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Ahmet Palabıyık'ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Başkan Fehmi Yıldırım; "Kula'da AK Parti İlçe Başkanlığı'nın başarısı hükümetimizin başarısının ilçemize yansımasıdır. Sizler ne kadar çok hizmet verirseniz, Kula'mız ve Kulalı vatandaşımız o kadar çok faydalanır. Genç bir başkan ve genç bir kadro ile AK Parti Kula İlçe Teşkilatı'nın daha dinç, daha çalışkan olacağı kesin" dedi.

Konuşmasında Ahilik geleneğine de değinen Yıldırım, "Ahilik teşkilatı öyle kelimelerle anlatılacak, bir hafta kutlanarak sonra unutulacak bir gelenek değildir. O kadar derin bir içeriği vardır ki esnaf ve sanatkarım diyen herkesin bu geleneği bilmesi, sürdürmesi gerekir. Esnaf ve sanatkar ahlakı, dürüstlüğü, vicdan ahlakı, edep ahlakı ve bunun gibi güzel meziyetler Ahilik geleneğinin yaşatılmasıyla sürüp gidebilir. Usta çırak ilişkileri de bu gelenekten gelmektedir. Bunun yeni nesillerce yaşatılmaması esnaf ve sanatkarlığın kutsallığını da bitirecektir" dedi.

AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık da,Ahilik geleneğinin yaşatılması anlamında AK Parti olarak büyük çaba gösterdiklerini belirterek, "Bu konuda asıl yük esnaf ve sanatkarlar odalarında. Çünkü bu geleneği en iyi anlatacak, yaymayı ve yaşatmayı sağlayacak olanlar, esnaf ve sanatkar odalarıdır. Bizlere bu odalarımız taleple gelecek bizler de üzerimize düşeni yapacağız. İlçemiz konusunda da bizden önceki yönetimler gerekli hizmeti vermişler, şimdi bayrağı biz teslim aldık. Hükümet 12 yıl önceki hükümet değil. Artık yeni bir Türkiye var. Yeni Türkiye eskisinden daha güçlü, daha çalışkan. Halka hizmet için bıkmadan usanmadan çalışmak için vatandaştan görev almış ve vatandaşın kalbinde taht kurmuş bir partiyiz. Vatandaşa yönetimimiz,kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve partililerimiz ile hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Kula Dokumacılar ve Manifaturacılar Odası Başkanı Fehmi Yıldırım, AK Parti Kula İlçe Başkanı Ahmet Palabıyık'a 'Şeyh Edebali'den Osmangazi'ye Nasihat' yazılı bir tablo hediye etti. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Türkiye Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title