Haberler

Dokuma Fabrikası'nda Şenlikler Başlıyor

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü’nün modern bir yaşam merkezi yapma sözü verdiği Dokuma Fabrikası’nda şenlikler düzenlenmeye başlıyor.

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü'nün modern bir yaşam merkezi yapma sözü verdiği Dokuma Fabrikası'nda şenlikler düzenlenmeye başlıyor.

Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü'nün halka açtığı Dokuma Fabrikası, Antalya'nın yeni şenlik alanı halini alıyor. Yaklaşık 14 yıldır Antalyalılara kapalı olan Dokuma Fabrikası alanını, kent ormanının hizmete girmesiyle halka açan Başkan Tütüncü, 488 dönümden oluşan alanın modern bir yaşam yeri olması için çabalıyor. Bu doğrultuda geçen yıl yapılan uçurtma şenliği gibi etkinliklerin ardından, bu yıl da 'Dokuma Şenlikleri' adı altında bir dizi şenlik planlandı.

Bu yılın ilk şenliği, 9 ile 10 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek. Türkiye'de bir döneme damga vurmuş Murat 124 marka otomobil sahiplerinden oluşan Kulüp 124 ile birlikte Mobylette ve Jawa Motosiklet Kulübü üyeleri, araçlarıyla sergi oluşturacak. Türkiye'nin yaklaşık 20 ilinden gelecek olan araç kolleksiyonerleri, burada kamp kuracak. Üyeler, gelen ziyaretçilere araçlar hakkında bilgi verecekler.

Kulüp 124 üyeleri ayrıca, eski eşyalardan oluşan sergilerini de getiriyor. Özellikle yolculuk ile ilgi bavullar, çantalar, hediyelik eşyalar, gramafonlar gibi eski eşyalar, Murat 124 model araçların yanı başında sergilenecek.

Şenliğin ikinci günü olan 10 Nisan'da, saat 14.00'te '70'ler Konseri' düzenlenecek. eçtiğimiz aylarda Erdem Bayazıt Kültür Merkezi'nde yapılan konserin solisti, yine O Ses Türkiye'nin Antalyalı finalistlerinden Özgecan Güven olacak. Konserde Yasemin Kumral'ın 'Bimbambom', Tanju Okan'dan 'Öyle sarhoş olsam ki', Uğur Akdora'dan 'Neler oluyor hayatta', İlhan İrem'den 'Anlasana', Neşe Karaböcek'den 'Arım balım', Füsun Önal'dan 'Ah nerede', Erkin Koray'dan 'Çöpçüler', Emel Sayın'dan 'Mavi boncuk', Alpay'dan 'Fabrika kızı' o dönemin hit şarkılarından oluşacak repertuarıyla, halkla buluşacak.

Dokuma alanından bir sonraki şenlik, 21 Nisan'da yapılacak. Bu tarihteki uçurtma şenliğinde, 7'den 70'e katılım bekleniyor. Sadece çocukların değil, çocuklarıyla birlikte velilerin de eğlendiği uçurtma şenliği, burada ikinci kez yapılacak. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kepez Belediyesi Hakan Tütüncü Türkiye Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title