Haberler

Doktorun Hasta Yakınları Tarafından Bıçaklandığı İddiası

Karabük'te doktorun hasta yakınları tarafından bıçaklandığı iddiası- Safranbolu ilçesinde kalp krizi geçiren kapıcıya meslektaş eşiyle müdahale eden doktor, hastanın özel hastanede hayatını kaybetmesinin ardından yakınları tarafından sırtından bıçaklandı- Doktor Köstekçi: - "Şikayetçi olduk, gözaltına alınan iki kişi daha sonra serbest bırakıldı" Karabük'ün Safranbolu ilçesinde oturdukları sitede görevli kapıcıya kalp krizi geçirince meslektaş eşiyle müdahale eden doktor, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitiren hastanın yakınları tarafından sırtından bıçaklandı.

Karabük'te doktorun hasta yakınları tarafından bıçaklandığı iddiası- Safranbolu ilçesinde kalp krizi geçiren kapıcıya meslektaş eşiyle müdahale eden doktor, hastanın özel hastanede hayatını kaybetmesinin ardından yakınları tarafından sırtından bıçaklandı- Doktor Köstekçi: - "Şikayetçi olduk, gözaltına alınan iki kişi daha sonra serbest bırakıldı" Karabük'ün Safranbolu ilçesinde oturdukları sitede görevli kapıcıya kalp krizi geçirince meslektaş eşiyle müdahale eden doktor, kaldırıldığı özel hastanede yaşamını yitiren hastanın yakınları tarafından sırtından bıçaklandı.Alınan bilgiye göre, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli doktor Şenol Kadir Köstekçi (40), oturduğu sitenin kapıcısı Salim Yılmaz'ın kalp krizi geçirdiğini duyunca meslektaş eşi Hatice Köstekçi ile hastaya müdahale etti.Duran kalbi yeniden çalıştırılan Yılmaz, özel hastaneye kaldırıldı. Köstekçi de eşiyle hastaneye giderek, görevli sağlık personeline yardımcı oldu fakat müdahaleye rağmen hasta yaşamını yitirdi.Köstekçi, ölüm haberini verdiği Yılmaz'ın yakınları tarafından çıkan arbedede sırtından bıçaklandı.Hastanenin güvenlik kamerası kayıtlarından olaya karıştıkları iddiasıyla gözaltına alınan T.Y (32) ve E.D. (27), ifade işleminin ardından serbest bırakıldı.- "Merhumun oğlunu sakinleştirmeye çalıştığım esnada bir yakını tarafından darbedildim"Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Köstekçi, gazetecilere yaptığı açıklamada, kalp krizi geçiren komşularına eşiyle müdahalede bulunduklarını ve duran kalbini çalıştırdıklarını söyledi.Müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırılan Yılmaz ile 4 yıldır komşu olduklarını anlatan Köstekçi, "İçimiz rahat etmedi. 'Komşuluk hakkı önemlidir' düşüncesiyle eşimle hastaneye gittik. Oradaki müdahaleye de dahil olduk. 1,5 saat canlandırma işlemi yapıldı. Müdahalelere maalesef komşumuz cevap vermedi" diye konuştu.Yakınlarına ölüm haberini ilettiklerinde agresif karşılık aldıklarını belirten Köstekçi, şöyle devam etti: "Merhumun oğlunu sakinleştirmeye çalıştığım esnada bir yakını tarafından darbedildim. Tehdit ve küfür etti. Dışarı çıktığımda da bana saldırdı. Arbede esnasında sırtımdan bıçak darbesi almışım ama hissetmedim. Olayın sıcaklığıyla fark etmedim. Sonra eve geldik, ciddi göğüs ağrısı hissettim. Eşim, belime baktığında kanı gördü. O an yaralandığımı anladık.Şikayetçi olduk, gözaltına alınan iki kişi daha sonra serbest bırakıldı." ...

Kaynak: AA / Güncel

Safranbolu Karabük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title