Haberler

Doktorlara "Acil Servis" Konulu Eğitim Verildi

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Kahta Devlet Hastanesinde Acil Servis Hekimlerine eğitim programı düzenlendi.

Adıyaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı Kahta Devlet Hastanesinde Acil Servis Hekimlerine eğitim programı düzenlendi.

Kahta Devlet Hastanesi konferans salonunda gerçekleşen programda Başhekim Yardımcısı Dr. Ishak Karakurt öncülüğünde, Acil Tıp Uzmanı Dr. Burak Nakış ve Eğitim Birimi Sorumlusu Zeynel Turan tarafından, acil servis hekimlerine eğitim verildi. Kahta, Gerger, Sincik, Göçeri Devlet Hastanesinde görev yapan tüm acil servis hekimlerinin katıldığı eğitimde, çocuk ve erişkin hastalarda temel ve ileri yaşam desteği, travmaya yaklaşım, karın ve göğüs ağrısıyla gelen hastaya yaklaşım, kalp krizi ve tedavisi, astım, koah hastalarının tedavisi konuları anlatıldı. Eğitimlerin acil servise başvuran hastalara daha iyi hizmet verilmesi amacıyla düzenlediğini ifade eden Başhekim Yardımcısı Dr. Ishak Karakurt, "Acil Servisler hastane organizasyonu içerisinde çok önemli bir yer tutuyor. Acil hekimleri ve uzman tabipler arasındaki koordinasyonun daha verimli sağlanması, acil olguların değerlendirilmesi ve iyileştirilmesi sağlık hizmet kalitesini yükselmektedir. Bu eğitimlerle hem hastanemiz hem de Gerger, Göçeri ve Sincik Devlet Hastaneleri'nde görev yapan acil hekimlerimizin mezuniyet sonrası eğitimlerine destek olunmasını amaçlıyoruz. Bu eğitim sonunda hekimlerimize yönelik düzenlemiş olduğumuz memnuniyet anketlerinden yüzde 92 gibi çok olumlu geri bildirimler oldu. Vatandaşlarımıza çok daha kaliteli sağlık hizmeti sunabilmek adına önümüzdeki süreçte bu gibi organizasyonlar düzenlemeye devam edeceğiz. Bu konuda desteğini esirgemeyen Hastane Yöneticimiz Op. Dr. Abdulkadir Dost'a, uzman hekimlerimize ve katılımcılarımıza teşekkürü borç bilirim" ifadelerini kullandı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karakurt Adıyaman Sincik Gerger Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title