Haberler

Doktorlar Senar' I Taburcu Etmiyor

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan Türk Sanat Müziği'nin efsane ismi Müzeyyen Senar'ın (96), yüksek ateş nedeniyle kaldırıldığı hastanede, tansiyonu normale dönene kadar bir süre daha tedavi göreceği açıklandı.

Muğla'nın Bodrum İlçesi'nde yaşayan Türk Sanat Müziği'nin efsane ismi Müzeyyen Senar'ın (96), yüksek ateş nedeniyle kaldırıldığı hastanede, tansiyonu normale dönene kadar bir süre daha tedavi göreceği açıklandı. Müzeyyen Senar'ın sağlık durumu hakkında yazılı açıklama yapan Özel Bodrum Hastanesi Dahiliye uzmanı Dr. Gamze Cengiz 'Müzeyyen Hanım'ın sırtındaki apse küçük cerrahi işlemle temizlendi. Ancak tansiyonu düşük seyrediyor. Bu nedenle kontrol altında tutuyoruz. Genel durumu ve beslenmesi iyi. Ancak tansiyon düşüklüğünden dolayı sıvı ve ilaçla destekliyoruz. Yaşından ve eşlik eden hastalıklarından dolayı bir risk söz konusu. Tansiyonu daha iyi olduğunda taburcu etmeyi planlıyoruzö dedi. Müzeyyen Senar'ın birlikte yaşadığı kızı Feraye Işıl annesinin bir süre daha hastanede kalacağını söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Müzeyyen Senar Bodrum Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title