Haberler

Doktor Tarif Etti, Dedesi 2 Günlük Bebeği Öldürdü

Güncelleme:

Çin'de yarık dudaklı doğan 2 günlük bir bebek ölü bulundu. Dedesinin, bebeği potasyum klorür şırınga ederek öldürdüğü öne sürüldü.

Çin'in Şanghay kentinde yarık dudaklı doğan 2 günlük bir bebek ölü bulundu. Dedesinin bebeği potasyum klorür şırınga ederek öldürdüğü öne sürüldü. Zanlıya ilacı sağlayan ve nasıl kullanılacağını gösteren doktor da gözaltına alındı.

DEDESİ 2 GÜNLÜK BEBEĞİ ÖLDÜRDÜ

2 günlük bebek Çongmig'deki 2 No'lu Devlet Hastanesi'nde ölü bulundu. Gözaltına alınan kişilerin, bebeği iğneyle öldürdükleri iddia edilen bir doktor ve çocuğun dedesi olduğunu duyurdu.

YARIK DUDAKLI DOĞMAK KONUŞMA BOZUKLUĞUNA NEDEN OLUYOR

Dudak yarığı, yaygın ancak kolay tedavi edilebilen bir doğum kusuru. Bebeklerin damağında bir delikle doğduğu yarık damak ise beslenme zorluklarına yol açıyor. Bazı durumlarda bu kişiler konuşma ve duyma zorluğu yaşayabililiyor.

DEDESİ POTASYUM KLORÜR İĞNESİ YAPMIŞ

Soruşturma sonunda dedenin, bebeğe potasyum klorür şırınga ettiği belirlendi. Potasyum eksikliği tedavisinde verilen bu ilacın doğru kullanılmaması halinde kalbi durdurabildiği belirtiliyor.

Bebeğin dedesine bu ilacı kadın-doğum hastalıkları bölümünden bir doktorun verdiği belirtiliyor. Doktorun bu kişiye ilacı nasıl kullanacağını da tarif ettiği öne sürülüyor.

600 BEBEKTEN 1 TANESİ BU ŞEKİLDE DOĞUYOR

Çin'de dudak-damak yarığıyla doğan çocukları ücretsiz ameliyat ettiren Beam International (Future Smile in China) adlı yardım örgütüne göre ülkede her 600 bebekten biri bu şekilde doğuyor.

BAZI AİLELER BU AMELİYATI YAPTIRAMIYOR

Ülkede yarık dudak ameliyatları 800, yarık damak ameliyatları da 1600 dolara yapılıyor. Bazı ailelerin parasal nedenlerle bu ameliyatı yaptıramadığı belirtiliyor.

Daha önce Çin'de bazı ailelerin dudak-damak yarıklı doğan bebeklerini terk ettikleri yolunda haberler çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Çin Halk Cumhuriyeti Bebek Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (9)

leman:

Çinliler pek merhametsizler....

26
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çin milleti deccalin ta kendisidir

12
0
yanıtYanıtla
delikanli:

Beyler bayanlar hemen cosmuyalim yok ciniden insanmi olur bumu olur diye daha ikigün önce hastanede calisan hemsire kendi bebegini bogarak öldürmedimi ? Bir insanda ALLAH korkusu yoksa herseyi yapar

10
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Burada bir çelişki var . Hem örgüt ücretsiz ameliyat ettiriyor diyor hem de 800-1600 dolara yapıldığını söylüyor. Çok saçma . Gereğinden fazla tekrar var . Bitene kadar aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsunuz.

8
0
yanıtYanıtla
kenan:

Aman çinliymiş sallagitsin

1
3
yanıtYanıtla
ömer:

İşte imansızlık. . . . Tamamen mal bu Çin liler Allah hepinizi ve ülkenizi kahreylesin. Benim birlikte çalıştığım doktorum yarık damak doğmuş. Ameliyat izi hala belli ve adam doktor olmuş. Beyinsiz millet. Allah şerlerinden korusun

3
1
yanıtYanıtla
Ayşegül:

Allah belasını versin

3
0
yanıtYanıtla
sedef:

Anlamadım ki bebeği yarik dudaklı diye mi öldürdü..başka bir sebepten mi..yarik dudagin tedavisi var

1
0
yanıtYanıtla
helal olsun aryaMobil-ANDROID:

sen türksün de ondan anlamadın...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title