Haberler

Amatör Futbolcu Vurmaz'ın Annesi, Ankara'daki Saldırıda Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Malatya Yeşilyurtspor'da forma giyen Onur Vurmaz'ın annesi, Ankara'daki saldırıda hayatını kaybetti. 15 yaşındaki kardeşi ise ağır yaralı.

Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenlerin arasında Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Malatya Yeşilyurtspor takımın futbolcusu, 23 yaşında Onur Vurmaz'ın annesinin de bulunduğu öğrenildi. Doktor kardeşini ziyaret için gittiği Ankara'da, tesadüfen Gar'da bulunan Sezen Vurmaz'ın hayatını kaybettiği, kız kardeşi Özden Vurmaz'ın (15) ise ağır yaralandığı belirtildi.

APAR TOPAR ANKARA'YA GİTTİ

Sezen Vurmaz (52) ve lise öğrencisi olan kızı Özden Vurmaz'ın (15) patlama anında tesadüfen olay yerinde bulunduğu, Sezen Vurmaz'ın doktor olan erkek kardeşini ziyaret etmek için Ankara'ya gittiği öğrenildi.

Yeşilyurtspor'un Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta oynayacağı 44 Malatyaspor maçı öncesi bulunduğu kampta acı haberi alan Yeşilyurtsporlu Onur Vurmaz'ın, takım arkadaşı Raif Demir ile birlikte Ankara'ya gittiği öğrenildi.

YEŞİLYURTSPOR KULÜP BAŞKANI SUCU: "ÜZÜLEREK ÖĞRENDİK"

Yaşanan olay sonrası şokta olduklarını belirten Yeşilyurtspor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, futbolcuları Onur Vurmaz'ın acı haberi alır almaz kamptan ayrılarak Ankara'ya gittiğini söyledi.

Futbolcuları Onur'un annesinin de Ankara'daki patlamada hayatını kaybedenler arasında bulunduğunu üzülerek öğrendiklerini belirten Sucu, "Tüm Türkiye'yi derinden sarsan bu üzücü olayda ne yazık ki futbolcumuz Onur Vurmaz'ın annesi de hayatını kaybetti. Patlamanın olduğu an tesadüfen tren garında bulunuyorlarmış. Sezen Hanım, Ankara'da doktorluk yapan erkek kardeşini ziyaret gitmiş. Yanında kızı da varmış. Allah'a şükür Özden kızımız hayatta ve durumu iyiye gidiyor. Haberi alır almaz Onur'u bir futbolcu arkadaşıyla birlikte Ankara'ya gönderdik. Bu üzücü olayda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, futbolcumuz Onur ve diğer kederli ailelere de başsağlığı diliyorum. Ülkemizin başı sağ olsun." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500

Yorumlar (7)

Malatya Muharrem:

Yazık oldu. Türkiyeyi karıştırmak isteyenler var. Bunun altından terör örgütü PKK çıkarsa kimse şaşırmasın. Kahrolsun PKK ve onun taşeron siyasi uzantısı

17
8
yanıtYanıtla
turk:

pkk hdp dhkpc masum cocuk rolunde kımse ustlenmez atarlar ısıd ın uzerıne

6
4
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

çok profösyönel bir miting bravo hazırlayan organizötörlere . . . . . . . . . . . yazıklar olsun. .

7
1
yanıtYanıtla
van li kürt:

Ah hdp ah önce insanları topla sonra patlat senaryo aynı 7 haziran öncesi gibi Suruç gibi neden se hiç hdp li yetkili yok orda yazık

4
4
yanıtYanıtla
ak oldu kara:

akp trolleri boş durmamış gavurlar.

0
3
yanıtYanıtla
söndü ocaklar:

trol ne demek, nasıl konuşuyon, gavur kim? sen neden yorum yapıyonki yavşamış adam

yanıt1
yanıt1
hfdsssssssgdf:

rgd

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title